Pokaż wyniki od 1 do 20 z 39

Wątek: bambooty

Mieszany widok

Chustonoszka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

jestem dumna posiadaczka trzech pieluszek bambooty easy dry. sa bardzo zgrabne (waskie w kroku). niestety moga nie powstrzymac kupy o lzejszej konstystencji podoba mi sie ten pomysl z wszytymi wkladkami. nie trzeba tego rozpakowywac i zapakowywac przed i po praniu.

zasugerowalam sie, zupelnie niepotrzebnie, rzekomo zanizona rozmiarowka i kupilam L-ke dla mojej prawie 9-kilowej gwiazdy i wydaje mi sie, ze M-ka lepiej prezentowalaby sie na jej pupie.
    ---------------------------------
    Olek _2007 i Emilka_2009

Chustonoszka
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

W tej chwili jest to moja ulubiona pieluszka AIO - zgrabna, chłonna, schnie przyzwoicie (w porównaniu do innych AIO), bardzo dobra jakość materiałów i wykończenia.

Chusteryczka

Domyślnie

i my też mamy babmooty w truskawki, kupiłam uzywana, więc pul (w sensie kolorów) trochę sprany, ale wkładki w super stanie (zadbane). generalnie jak na aio super szybko schnie, bo wkładnki nie są przyszyte, tylko jęzory zwisaja i dzieki temu szybko schnie. kupa nie wyleci, falbanki trzymaja fason. rozmiar mamy L i na 8 kilo jest jeszcze zapas, więc spoko, nie jest tak źle z ta rozmiarówka. generalnie jesteśmy zadowolone
    K. 2009M. 2012

Domyślnie

Dziewczyny, ja mam 4 Bambooty M (2 nocne i 2 dzienne) i chcę jeszcze (chrzestny przesyła z UK )
    Czy L jest dużo większa? Lena waży ok. 6-7 kg, nie wiem czy kupić M czy L - któraś miała oba rozmiary? - niby L od 10 kg, a chcę mieć na teraz... M są świetne - dopasowane jak majteczki, malutkie, chłonne i lekkie
    Poradźcie
    Lubię być z Wami

Domyślnie

mam pytanie o wkłady, bo piszą że jest bambusowy i z mikropolaru, czy można te wkładki tak ułożyć aby bambus był przy pupie?

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kawiareczka Zobacz posta
    mam pytanie o wkłady, bo piszą że jest bambusowy i z mikropolaru, czy można te wkładki tak ułożyć aby bambus był przy pupie?
    tak mozna tak robic.
    Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kawiareczka Zobacz posta
    Teoretycznie można, bo to są takie jęzory z dwóch stron, ale praktycznie, to raczej nie bardzo, bo ta bambusowa jest trochę mniejsza i jak się ją daje na wierzch, to ta z mikropolarem (to naprawdę micropolar? jest tak gładki jak welurek albo jedwab, gubię się w tych materiałach...), trochę się podwija, nie wiem czy to dziecku by nie przeszkadzało
    A pielucha świetna, oczywiście w moim odczuciu, uwielbiam - chociaż wydać tyle, bym chyba nie wydała, a przynajmniej nie na taką ilość jak mam...Wersja na noc rewelacyjna, te 4 wkładki, są jak puzzle dopasowne i sprytnie ukryte, pupka zgrabna, nikt by nie pomyślał, że tyle ma w środku
    Lubię być z Wami

Domyślnie

Marciasone, a jaką masz - L czy M?
    Lubię być z Wami

Chustofanka Awatar morla1
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Mam bambooty z truskawkami i bardzo ją lubie...ale nie wiem czy rozmiar M długo nam posłuży, bo wydaje mi się akurat na teraz a Młody ma 6 kg. Ale jest bardzo zgrabna jak Itti bitti ale wkłady nie uciskają, bo w IB młody chyba nie czuje się tak komfortowo.

Chustonoszka Awatar Brilho
    Miejscowość
    W-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez morla1 Zobacz posta
    Mam bambooty z truskawkami i bardzo ją lubie...ale nie wiem czy rozmiar M długo nam posłuży, bo wydaje mi się akurat na teraz a Młody ma 6 kg.
    Uwielbiam Bambooty, ale moja "m-ka" poleciała już służyć innemu bobasowi. Producent jednak trochę ściemnia od 6 do 11,5kg? Nie wiem jakim cudem.

Chustofanka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

my mamy od niedawna dzienne bambooty i też uwielbiam, Ania ma 7 kg i zapinam na najblizsze napki i gdyby była taka możliwość to bym pewnie jeszcze ciaśniej mogła zapiąć. Małe zgrabne, chłonne...no to chyba obecnie moja ulubiona pielucha, jeszcze nocne bym chciała bardzo

Chustonoszka
    Miejscowość
    Stalowa Wola

Domyślnie

a ja jakoś nie polubiłam tych pieluch, miałam jedne nocne i po pierwsze długo schły, po drugie PUL nam przemókł w tych miejscach gdzie nie ma już wkładów, po trzecie cholernie mnie wkurzyła rozmiarówka
    jedyny ich plus - rzeczywiscie zgrabniutkie

Uprawnienia umieszczania postów