Cieszę się, że ktoś skorzystaPozdrawiam
Cieszę się, że ktoś skorzystaPozdrawiam
mama Julii (maj 2008) i Chłopczyka (styczeń 2015)
Książka "D.O.M.E.K." Aleksandry Machowiak i Daniela Mizielińskiego z Hipopotam Studio
Co okręt wiezie?
I jeszcze jeden adres, pod który warto czasem zajrzeć: Stowarzyszenie Przyjaciół Książki dla Młodych - Polska Sekcja IBBY
Ostatnio edytowane przez Juana ; 16-02-2010 o 11:48
DobrzeZapraszam do współpracy. Akurat ten dystrybutor wypadł ostatnio korzystnie w moich porównaniach cenowych, ale masz rację mogę go usunąć, aby nie było reklamy, bo to nie jest mój cel.
Jeśli administracjauzna za stosowne proszę dokleić wątek do istniejącego książkowego i będzie po problemie.
A ja nie widzę potrzeby kasowania tego. Ja "nie siedzę" w rynku wydawniczym, nie śledzę stron sklepów, dystrybutorów dlatego fajnie, że jest podane i mogę sprawdzić ich ofertę. Nic nie stoi na przeszkodzie żeby ktoś inny podawał inne strony.
Nikt nikogo nie zmusza do zakupu.
Wklejam całą wiadomość z portalu "Biblioteka Analiz", ponieważ za kilka dni nie będzie widoczna w całości:
Słoń Trąbalski, Abecadło, Bambo, Pstryk...
Najsłynniejsze wiersze dla dzieci Juliana Tuwima
Wydawnictwo Prószyński i S-ka wznowiło po 18 latach „Wiersze dla dzieci” Juliana Tuwima (m.in. „Lokomotywa”, „Bambo”, „Zosia-Samosia”, „Okulary”, „Rzepka”, „Słoń Trąbalski”) z pięknymi ilustracjami wybitnej rysowniczki Olgi Siemaszko. Ilustracje zostały wiernie zreprodukowane, wiersze Tuwima natomiast wydrukowano zgodnie z kanonem przyjętym w 2006 roku przez Fundację im. Juliana Tuwima i Ireny Tuwim (poprzednie wydania zawierały liczne błędy).
A tutaj link do informacji na stronie wydawcy, gdzie znajduje się m.in. spis wierszy.
Miasteczko Mamoko to ilustrowal moj kolega ale fajnie