Pokaż wyniki od 1 do 20 z 180

Wątek: książka dziecięca - wiadomości z rynku

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar lori

Domyślnie

Franklin niedługo kończy 2 lata, więc rodzina szuka prezentów
    proszę podpowiedzcie jakieś dobre ksiażeczki dla niego, coby były kolorowe obrazki ale też abym mogła coś wiecej poczytać
    mamy duzo z wyd Aksjomat oraz Bajka więc cos z innej beczki....
    http://milimoistudio.pl/ - Mili Moi Studio - fotografia rodzinna, dziecięca, portret
    https://milimoiwbeskidzie.wordpress.com/ - nasze przygody w Beskidzie

F 2008 L 2010 K 2013 I 2015

Chusteryczka Awatar n2605
    Miejscowość
    Mazury

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lori Zobacz posta
    Franklin niedługo kończy 2 lata, więc rodzina szuka prezentów
    proszę podpowiedzcie jakieś dobre ksiażeczki dla niego, coby były kolorowe obrazki ale też abym mogła coś wiecej poczytać
    mamy duzo z wyd Aksjomat oraz Bajka więc cos z innej beczki....
    lori - polecam wydawnictwo Zakamarki i tam: seria z Mamą Mu, seria o Nusi, seria o Meli, seria o Eli (ale te większe książeczki np. Ubranka Eli, Ela na plaży, Jabłonka Eli). Na pewno jeszcze coś dziewczyny dorzucą
    Monika - mama Natalii 26.05.2008

Chusteryczka Awatar rzezuchama
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Mama Mu jest bardzo fajna i już dwulatki z chęcią czasem posłuchają, bo jest dużo do oglądania w międzyczasie (czytania). Kreciki, taka duża formatem seria (choć tekst czasem taki +-)
    A Fika macie? Fika w dżungli?
    O wrażeniach dwulatka na rożne lektury trochę tu nawypisywałam: http://stasiekpoleca.blogspot.com/, może się Wam przyda
    Marta, mama Stasia - 2007 i Józina - 2010
    Stasiek poleca
    Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego w słowa. Julian Tuwim

Chustofanka

Domyślnie

Fik pomysłowy i ładny, choć nie ma tam mnóstwo tekstu... Mnie się "Cynamon i Trusia. Wierszyki od stóp do głów" spodobały. Taka inna poezja
    I jeszcze "Kamyki Astona".

Chusteryczka Awatar n2605
    Miejscowość
    Mazury

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mama_Meli Zobacz posta
    Mnie się "Cynamon i Trusia. Wierszyki od stóp do głów" spodobały. Taka inna poezja
    I jeszcze "Kamyki Astona".
    Cynamon u nas tez popularny, a Kamyków Astona nie znam to sobie popatrzę.

No i blog rzezuchamy bardzo godzien polecenia, już częściowo go skompsumowałam, tylko oczywiście nie mogę przeskoczyć techniki, zeby jakieś komentarze na nim z serca pododawać
    Monika - mama Natalii 26.05.2008

Chustofanka
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Bardzo fajny wątek właśnie jestem przed wyborem prezentów dla Izuni i na pewno znajdzie się na niej kilka książeczek. Ja też mogę polecić twórczość pani Roksany Jędrzejewskiej-Wróbel właśnie dla dzieci 3+.

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

He, he, he trochę jest tu nas bibliotekarzy na tym forum. Ja też jestem bibliotekarzem i to że tak powiem dziecięcym. Teraz co prawda jestem na wychowawczym i czuję odstawienie od zawodu i poczucie nie bycia na czasie, pewnie też przez mieszkanie na prowincji. Chętnie bym popisała, tym bardziej że się wyspecjalizowałam w literaturze dziecięcej i młodzieżowej oraz biblioterapii. Ale jak zacznę to mi się zachce wrócić do pracy...

Chustomanka
    Miejscowość
    Mikołów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiewiórka Zobacz posta
    He, he, he trochę jest tu nas bibliotekarzy na tym forum. Ja też jestem bibliotekarzem i to że tak powiem dziecięcym. Teraz co prawda jestem na wychowawczym i czuję odstawienie od zawodu i poczucie nie bycia na czasie, pewnie też przez mieszkanie na prowincji. Chętnie bym popisała, tym bardziej że się wyspecjalizowałam w literaturze dziecięcej i młodzieżowej oraz biblioterapii. Ale jak zacznę to mi się zachce wrócić do pracy...
    Bardzo serdecznie zapraszam do pisania
    mama Julii (maj 2008) i Chłopczyka (styczeń 2015)

Uprawnienia umieszczania postów