Wielkie dzieki!
Co do zdjec artykulow sprzedawanych przez internet. Wydaje mi sie, ze im wiecej zdjec, tym lepiej. Nie mam wtedy poczucia, ze kupuje kota w worku.
tonya twoje zdjecia sa genialne! Nigdy bym sobie czegos takiego nie wyobrazila, widzac zdjecie zamknietej pieluchy. Dzieki.
Ja o otulaczach pszczółkowych![]()
Tosi trudno jeszcze założyć Storcheny, a BBH jak najbardziejłatwe w ubieraniu na leżącym dzieciu, rzepy bardzo czepne i ładnie się otulacz na pupci układa... minusem było pranie co kupa, bo się niestety tu i ówdzie ulewało z pieluszki- ale ten problem rozwiązaliśmy, składając pieluchę w latawca
mimo ciągłych zabrudzeń, zwłaszcza na trudno dostępnych rantach, wszystko dopierało się pięknie (zaprane szarym mydłem, a potem w płynie do wełny). nic nie przecieka, nie łapie pszczółka zapachów, a używamy właściwie cały czas (z tetrą)- za wyjątkiem spacerów i nocy... no i ważne dla mnie- Toś (8 kg prawie i rozmiar 80/86) mieści się jeszcze w S-kę, więc wiele miesięcy przyjemności używania otulaczy przed nami
(chyba że się panna wcześnie odpieluchuje
)
zatem polecam z czystym sumieniem![]()
Olu cieszę się że otulacz BBH się sprawdza, bo to chyba ja Ciebie na niego namówiłam![]()
Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)
Ja napiszę tylko, że otulacz wełniany+formowanka konopna to jest mój ulubiony zestawze wszystkich 30 pieluch które mam
![]()
A powie mi ktoras z Was, ktora pieluszka jest bardziej chlonna, bambusowa czy konopna?
U nas bambusowa nie daje rady, totalnie przesikana na wylot po polowie nocy i tak sei zastanawiam, czy konopna nie bardziej chlonna.
Nie mam bambusowej, ale na podstawie obserwacji wkłądek bambusowych wydaje mi się, że konpopie lepiej chłonie. Ania w Maminku ma promocję teraz na konopne formowanki, może kup na próbę![]()