Pokaż wyniki od 1 do 20 z 133

Wątek: Baby BeeHinds

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar nemhain
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tonya Zobacz posta
    wkładki można wpinać dowolnie
    tu są moje zdjęcia formowanki BBH

http://picasaweb.google.pl/112608055...eat=directlink

Dzięki Beatko

ratyska
    Guest

Domyślnie

Wielkie dzieki!

Co do zdjec artykulow sprzedawanych przez internet. Wydaje mi sie, ze im wiecej zdjec, tym lepiej. Nie mam wtedy poczucia, ze kupuje kota w worku.

tonya twoje zdjecia sa genialne! Nigdy bym sobie czegos takiego nie wyobrazila, widzac zdjecie zamknietej pieluchy. Dzieki.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa Białołęka

Domyślnie

Ja o otulaczach pszczółkowych
    Tosi trudno jeszcze założyć Storcheny, a BBH jak najbardziej łatwe w ubieraniu na leżącym dzieciu, rzepy bardzo czepne i ładnie się otulacz na pupci układa... minusem było pranie co kupa, bo się niestety tu i ówdzie ulewało z pieluszki- ale ten problem rozwiązaliśmy, składając pieluchę w latawca mimo ciągłych zabrudzeń, zwłaszcza na trudno dostępnych rantach, wszystko dopierało się pięknie (zaprane szarym mydłem, a potem w płynie do wełny). nic nie przecieka, nie łapie pszczółka zapachów, a używamy właściwie cały czas (z tetrą)- za wyjątkiem spacerów i nocy... no i ważne dla mnie- Toś (8 kg prawie i rozmiar 80/86) mieści się jeszcze w S-kę, więc wiele miesięcy przyjemności używania otulaczy przed nami (chyba że się panna wcześnie odpieluchuje )
    zatem polecam z czystym sumieniem

Chustomanka Awatar tonya

Domyślnie

Olu cieszę się że otulacz BBH się sprawdza, bo to chyba ja Ciebie na niego namówiłam
    Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)

demona
    Guest

Domyślnie

Ja napiszę tylko, że otulacz wełniany+formowanka konopna to jest mój ulubiony zestaw ze wszystkich 30 pieluch które mam

Chustomanka Awatar Malina

Domyślnie

A powie mi ktoras z Was, ktora pieluszka jest bardziej chlonna, bambusowa czy konopna?
    U nas bambusowa nie daje rady, totalnie przesikana na wylot po polowie nocy i tak sei zastanawiam, czy konopna nie bardziej chlonna.
    http://www.przytulmniemamo.pl/

Malinowka wrzesien 2009

demona
    Guest

Domyślnie

Nie mam bambusowej, ale na podstawie obserwacji wkłądek bambusowych wydaje mi się, że konpopie lepiej chłonie. Ania w Maminku ma promocję teraz na konopne formowanki, może kup na próbę

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów