Pokaż wyniki od 1 do 20 z 133

Wątek: Baby BeeHinds

Mieszany widok

Chustofanka

Domyślnie

jest to całkiem fajna pieluszka, całkiem zgrabnie sie prezentuje.dzieki temu że ma dodatkowy wkład jest naprawdę chłonna, pul jest na prawdę fajny. niestety ma jedną wadę- schnie długo w porównaniu do innych (kieszonek i sio- trochę nierówna konkurencja).
    dziękuje za możliwość testowania

Chusteryczka

Domyślnie

do mnie przyszły dwie pszczółki aio, więc i napiszę co myślę. pierwsze co mi przyszło na myśl: jakies takie duże i masywne te pieluszki (ale my to Ib przyzwyczajone ) później z kazdej strony matka ogladała, na pupe włożyła i jest pełna podziwu! piękna pieluszka, chłonna, cudowna, jedyny minus to czas schniecia (po jednym dniu schnięcia skaplam sie, że przecież można na drugą stronę przewrócic to szybciej wyschnie )

polecam to piękna i chłonna pieluszka. jutro (jak wyschnie) robimy test nocny.
    K. 2009M. 2012

Chustomanka Awatar aska.jb
    Miejscowość
    Warszawa - Tarchomin

Domyślnie

U nas pszczółka świetnie sprawdza się na nocki - chłonna, nie za duża, niespecjalnie szeroka w kroku więc dla Kuby który preferuje spanie na boku jest akurat:0
    Ja uwielbiam jej wygląd - falbanka z tyłu jest przeurocza, szeroka gumka w pasie bardzo wygodna, nic nie ciśnie i nie uwiera. Na moim szczuplutkim 8miesieczniaku leży po prostu idealnie. Kolory super - mamy w swoim stosiku cztery. Jedyny minus to naprawdę długi czas schnięcia - mimo wywrócenia na drugą stronę pieluchy u mnie schną 1,5 do dwóch dni. Mimo to w stu procentach warto

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

Jesli chodzi o schnięcie, to przy dobrej pogodzie nawet pół dnia wystarczy. Czasem nawet pszczoła schnie szybciej niż sam wkład od Wonderoosa. A jak mocno wirujecie?

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

Chusteryczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erithacus Zobacz posta
    A jak mocno wirujecie?
    wszystko wiruję na max, czyli w przypadku mojej pralki 800
    K. 2009M. 2012

Chusteryczka Awatar Olik
    Miejscowość
    Pomorze Gdańskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez peluche Zobacz posta
    wszystko wiruję na max, czyli w przypadku mojej pralki 800
    uff, mało. Ja wszystko na 1200, w upał pszczoła wywieszona rano wieczorem jest sucha jak pieprz, ale już w domu gdy wilgoć na zewnątrz a ogrzewania net, potrzebuje dobę. Dlatego mam 2 szt. + bambusowego wonderoosa i to na noce starcza

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów