Jasne, że wyprałam. To nie wyciekło nawet poza pieluszke, bo krótko mał, ale nie wsiąkło. Będę prała wytrwale![]()
Jasne, że wyprałam. To nie wyciekło nawet poza pieluszke, bo krótko mał, ale nie wsiąkło. Będę prała wytrwale![]()
A może siusiak tak sie ułożył, ze siknął do góry i w bok![]()
ja kupiłam rozmiar L i przy moim geubym 8,5 kg jest ok, nawet nie zapinam najcieasniej tylko zostaje w srodku jedna wolna napka
pieluchy uzywam na noc bo jest olbrzymia ale na ta okazje jest najlepsza. Nic nie puszcza a wonderoo i pampers potrafia przecieknąć
Polecam na noc bo na dzien jest zbyt duza i niezgrabna![]()
Serio? To się nie mogę doczekać tych 8 prań. Jak dotychczas nie ma pieluszki, która w nocy nie zostałaby przesikana.
Hura mam moją pszczółkę (odkupiłam na bazarku w stanie idealnym) wizualnie cudna, mięciutka, schnie długo (pomogło przewrócenie na lewą stronę). mam rozmiar M i niestety trochę zaduża jeszcze na mojego juniorka ale cieszy oko jak żadna inna !
Suszenie na lewej stronie to podstawa![]()
Ja testowałam fioletową pszczółkę, M. No cóż moge powiedzieć??? Super pieluszka, pupka ładnie w niej wygląda (choć troszkę wielka), nam nic nie przeciekało, ale stosowałam z tą dodatkowa wkładką. Jedynie w przypadku mojego szczuplaczka trudno mi było dopasować szerokość - albo było za ciasno, albo za luźno - ale nie jest to wielki problem jak dla mnie.
Jedynym minusem jest czas schnięciaNo ale z tym należy się liczyć używając wielorazówek.
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Długo schnie, tzn ile ?
Tymek 30.05.2010
Luśka 13.03.2013
Saszka 20.07.2015
2011 [*] 2012 [*] 2014 [*]