Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 32 z 32

Wątek: Pouch - czemu mi sie tak podoba :O

Chustomanka Awatar dziunka
    Miejscowość
    Wejherowo

Domyślnie

hmmm, a ja sprobowalam i znow zero wynikow chyba mam cos z googlami albo zle wpisuje
    Gosia - mama Juleczki Tancereczki i Asiuli Łobuziuli

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

no,ale trafiłaś na ich stronę?

Miejscowość
    Wejherowo

Domyślnie

Trafilam, trafilam, kolorki swietne

Chusteryczka
    Miejscowość
    cały świat

Domyślnie

ja poucha też bardzo chwalę. zwłaszcza jak trzeba na szybko: dom-samochód-przedszkole starszaka-samochód-dom. sprawdza się rewelacyjnie i wygodniej pomóc sarszakowi w ubieraniu jak mała na boku, niż jak w chuscie z przodu

Chustonoszka Awatar ry_back

Domyślnie

i ja muszę sie zastanowic, dla starszaka - on co prawda nie chustowy ale noszenie go na rekach jak mus ie znudzi chodzenie jest bardzo uciazkiwe bo to tak gora dół 5 min tak i 5 na nogach i tak w koło macieju

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez julinkowa Zobacz posta
    ja poucha też bardzo chwalę. zwłaszcza jak trzeba na szybko: dom-samochód-przedszkole starszaka-samochód-dom. sprawdza się rewelacyjnie i wygodniej pomóc sarszakowi w ubieraniu jak mała na boku, niż jak w chuscie z przodu
    ja pod przedszkolem w samochodzie przekładam Gaje z fotelika do zawiazanego wczesniej pod płaszczem elastyka, a dalej to jak u Ciebie też myślę o pouchu...
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Miejscowość
    Wejherowo

Domyślnie

Iza ja tez tak chcialam robic, ale balam sie ze przez to przekladanie mala zmarznie...ale skoro Gaja sie trzyma to to swietny pomysl juz fotelika targac bym nie musiala!

Chusteryczka
    Miejscowość
    cały świat

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez IzaBK Zobacz posta
    ja pod przedszkolem w samochodzie przekładam Gaje z fotelika do zawiazanego wczesniej pod płaszczem elastyka, a dalej to jak u Ciebie też myślę o pouchu...

w lecie tez tak robilam - elastyk zwiazany w domu . tylko taka różnica, że twoja Gaja ma dopiero 4 miesiace i jeszcze takbardzo z przodu nie przeszkadza, a moja Kluska w elastyku to chyba by mi do kolan juz zawisała

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dziunka Zobacz posta
    Iza ja tez tak chcialam robic, ale balam sie ze przez to przekladanie mala zmarznie...ale skoro Gaja sie trzyma to to swietny pomysl juz fotelika targac bym nie musiala!
    tak tak mi juz zszedł permanentny siniak z nogi, który przez trzy miesiace mi fotelik robił ciągle w tym samym miejscu

Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie

O mój tępy mózg!!! Ze ja tez na to wcześniej nie wpadłam zeby z fotelika w chuste!! Z tym że jest jeden problem: moja mała jak tylko ruszam samochodem to zasypia, wybudziłabym ja przekładając z fotelika w chustę. Ale juz nie moge sie doczekac na cieplejsze dni i na stabilniejszą "formę" mojej córki, i marze o pouchu
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Winoroslinka Zobacz posta
    O mój tępy mózg!!! Ze ja tez na to wcześniej nie wpadłam zeby z fotelika w chuste!! Z tym że jest jeden problem: moja mała jak tylko ruszam samochodem to zasypia, wybudziłabym ja przekładając z fotelika w chustę. Ale juz nie moge sie doczekac na cieplejsze dni i na stabilniejszą "formę" mojej córki, i marze o pouchu
    moja tez, ale i w fotelku i w chuscie najlepiej jej sie spi, wiec to nie wadzi

Chustonoszka Awatar farmerkowa
    Miejscowość
    Łomża

Domyślnie

też muszę przyznać że poucha polubiłam co prawda mam uszytego właśnoręcznie ale jestem z niego bardzo zadowolona, na szybki wyskok do sąsiadki klatkę obok czy po domu bardzo wygodny

Uprawnienia umieszczania postów