no WSTYD
ja sie dziś zmobilizowałam, umyłam, obfociłam...
no WSTYD
ja sie dziś zmobilizowałam, umyłam, obfociłam...
Mama Kubusiai Basi
no w końcu sie zmobilizowałam i wystawiłam.. aż się pochwalę!
ttp://cgi.ebay.co.uk/iCandy-Cherry-Travel-System-in-Liquorice_W0QQitemZ320491727445QQcmdZViewItemQQptZ UK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL?hash=item4a9ecbaa 55
to mój pierwszy raz na ebay mam nadzieję, że dobrze pójdzie! trzymajcie kciuki!!!!
Alicja ( 18 08 09) Stasiu (13 09 12)
mój juz sprzedany i wcale za nim nie tęsknię
Mama Kubusiai Basi
Wiecie co? Moja ma już 5 mcy i brak wózka jakoś mi nie doskwiera. Chciałam nabyc spacerówkę ale pewnie odłożę na tzw "nigdy" . Mój M jest gorącym przeciwonikiem wózków za to fanatykiem chust ect. A dzięki temu Forum odkryłam jak wiele możliwości jest motania chust
no tak ale ja tak nówka jestem, tak czy siak wózka brak![]()
a ja pokochałam chusty, ale wózka sie nie pozbede! Mała nie ma łóżeczka, bo śpi z nami, wózek do drzemek jest niezastapionyno i do jeżdzenia wokoł stolu
i na spacery czasem...
Ostatnio edytowane przez IzaBK ; 22-02-2010 o 22:42
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
No i sprzedany!!!! a w ramach chwalenie sie co za niego będzie...będzie indio kobalt- rouge!!!
ale sie cieszę!!!
juz zapłacone (niech żyje pay pal!)!!!
no i czekam... aaa wózek poszedł za 255 funtów, wiec czeka mnie kilka miłych zakupów..
. miałam kupic spacerówke ale na razie sie wstrzymam bo ni cholery mi potrzebna nie jest
(może później latem sie przyda, ale teraz nie specjalnie..)
Alicja ( 18 08 09) Stasiu (13 09 12)