Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 40 z 45

Wątek: Sprzedaję wózek!

ulala.v
    Guest

Domyślnie

w życiu bym nie sprzedała wózka!
    Co prawda na spacerze nasz wózek był cały 1 raz ale do spania w dzień jest nieoceniony!
    natomiast nieraz zastanawiałam się nad pozbyciem się łóżeczka ale jednak doszłam do wniosku, że już niedłiuga hanka wyrośnie w gądoli więc do spania w dzień lub jako kojec może sie przydać, póki co jest świetną komodą do przewijania - na łóżeczku przewijak, pod przewijakiem pieluchy

Chustoholiczka
    Miejscowość
    miasto

Domyślnie

no się cieszę, że ktoś jeszcze mnie poparł! ? Jeżeli chodzi o gondolę, z której można zrobic kojec na początek - jak moja córka była mała, to tamta gondola po uzywaniu i przejściu na spacerowy do tego własnie mi służyła, natomiast ta obecna się kiwa na płaskim... zobaczymy. Mój synek i tak juz nie chce jeździc w gondoli - jak nie spi, to nie chce leżec - protestuje głośno. Myślę już o spacerówce, na szczęście mam wózek 3 funkcyjny.

Chusteryczka Awatar Behemot
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Nie mogę sprzedać wózka bo M. i Babcie nie miałyby w czym usypiać Nikodema. Natomiast łóżeczko to super nie trafiony zakup choć nie-Mały się w nim bawi, niech trochę wykorzysta D :
    Nikodem-12.01.2009-Skarb mój największy
    Karmiłam piersią 3 lata 3 tygodnie i 2 dni

Chustoholiczka Awatar AMK
    Miejscowość
    Leśny zakątek Śląska

Domyślnie

Gdybym mój mogła opchnąć za taką kasę, też bym to zrobiła bez wahania. Ponieważ jednak monsz wybitnie niechustowy, podobnie babcie ostanie się pojazd z nami.
    Pochwal się potem zakupami

Chusteryczka Awatar anqa
    Miejscowość
    Gdańsk / Sopot / Warszawa

Domyślnie

U mnie niestety też stoi, choć ze 3 razy może użyty...- ale jako że nie kupowałam, bo po starszej się ostał to jakoś mnie serce mniej boli. ....wkurza mnie tylko, że małż nie pozwala sprzedać....twierdzi że będzie używał, jak będzie z młodą na spacery chodził - pytam tylko kiedy skoro przez 9,5 miesiąca nie poszedł ani razu ??!!
    Ostatnio edytowane przez anqa ; 08-02-2010 o 21:32

Chusteryczka Awatar beannshi
    Miejscowość
    WrocÂław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kaka-llina Zobacz posta
    Mój prezent od teściowej... zgode na sprzedaż wydała chociaż pewnie jej szkoda bo chciała trochę wnuczkę w wózku powozić.. ale cóż nie ma, ze boli...
    To moze skoro chciala powozic to nie sprzedawaj... Albo wypracujcie kompromis i kupcie taki, ktory latwo bedzie przechowac a babcia skorzysta.
    "W warunkach wolnorynkowych dyktat gustu większości prowadzi do dominacji rzeczy miernych i tandetnych." Cz.M.

Chustofanka Awatar kaka-llina
    Miejscowość
    Rochester/Kent/UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez beannshi Zobacz posta
    To moze skoro chciala powozic to nie sprzedawaj... Albo wypracujcie kompromis i kupcie taki, ktory latwo bedzie przechowac a babcia skorzysta.
    babcia wpada raz na kilka miesiecy...a zgodę wydała, to ze by chciała powozić to ja sama myslę! ale mówie jakaś tania spacerówke kupie to sobie powozi jak bedzie chciała..
    Kurcze nie moge sie zebrac żeby wózek obfocic i na ebaya wrzucic- moze jutro mi sie uda!
    Alicja ( 18 08 09) Stasiu (13 09 12)

Chustomanka Awatar roziii
    Miejscowość
    kiedyś Wa-wa Bielany teraz z pod Warszawy

Domyślnie

Gratuluję decyzji. Choć ja bym się nie zdecydowała. Stoi to stoi ,ale w razie czego jest
    Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Ja się już 2 wózków pozbyłam, 4 jeszcze stoją .
    Rzecz w tym, że nie pamiętam kiedy używałam ostatni raz któryś z nich. Jak już, to tylko wersja fotelik wpinany do stelaża. Mimo miłości do chust, jakiś zostanie chociażby ze względu na moją mamę, która niebawem przejmie opiekę nad Tymkiem.

Chustoholiczka
    Miejscowość
    miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez annya Zobacz posta
    Ja się już 2 wózków pozbyłam, 4 jeszcze stoją . Rzecz w tym, że nie pamiętam kiedy używałam ostatni raz któryś z nich. Jak już, to tylko wersja fotelik wpinany do stelaża. Mimo miłości do chust, jakiś zostanie chociażby ze względu na moją mamę, która niebawem przejmie opiekę nad Tymkiem.
    ooo maaatuluuu, a skąd żeś Ty dziewczyno tyle tych wózków wytrasnęła?!

ChustoTata Awatar Świrek
    Miejscowość
    Strzelin

Domyślnie

My już ze dwa tygodnie jak nie mamy wózka. Tylko zbędny mebel w domu stał i zawadzał lepiej niech służy komu innemu. Może na lato jakąś lekką spacerówkę sprawimy a do spania u rodziców mamy łóżeczko turystyczne.

Chustomanka Awatar vatanaya
    Miejscowość
    Tricity

Domyślnie

tyż bym wózka sprzedawała gdybym taka nianie jak mucha miała
    a że nie mam i dzieć w wózku spi w dzień trzymac musze. mało tego mam 2: jeden w domu do spania.... drugi dla babci na spacery zeby nosic nie musiała - masakra co?

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Beskid Niski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mayka1981 Zobacz posta

A tak to sobie stoi w laubie i służy za podręczna półkę na czapki i szaliki
    Mayka, Tyś się powinna w wątku gwarowym jeszcze poprodukować.
    Gdzieś schowała ten wózek?
    2007, 2009, 2016

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ulala.v Zobacz posta
    w życiu bym nie sprzedała wózka!
    Co prawda na spacerze nasz wózek był cały 1 raz ale do spania w dzień jest nieoceniony!
    natomiast nieraz zastanawiałam się nad pozbyciem się łóżeczka ale jednak doszłam do wniosku, że już niedłiuga hanka wyrośnie w gądoli więc do spania w dzień lub jako kojec może sie przydać, póki co jest świetną komodą do przewijania - na łóżeczku przewijak, pod przewijakiem pieluchy
    Mam tak samo. Wózek w dzień do spania, a łóżeczko... też się zastanawiałam nad sprzadażą, ale może się jeszcze przydać na drzemki dzienne.
    Przy następnym dziecku nie kupię łóżeczka
    A wózek kupiłam uzywany, więc się nie przejmuje, ale gdybym kupiła taki jak mi się marzył, to miałabym jeżdżace łóżeczko za 2 tysiące:-/

Chustomanka Awatar vatanaya
    Miejscowość
    Tricity

Domyślnie

my łóżeczko juz dawno schowalismy do piwnicy tylko miejsce zajmowalo niepotrzebnie. i tak wszyscy w jednym spimy

Chusteryczka Awatar franciszka
    Miejscowość
    53° 07' N 23° 10' E

Domyślnie

Ja mam 3, a jednego już się pozbyłam... 2 to spacerówki i dostałam spadkowe używki Stoją i się kurza w piwnicy... A użytkowy wózek i sanki z oparciem tez stoją w LAUBE, tylko u nas to się ganek nazywa i również zimują w nim czapki i rękawiczki - głównie moje Lubie chusty i noszenie, ale niania.... no cóż, motanie w MT jej podpasiło, ale...po pierwsze sama tego nie zrobi, po drugie... i tak dziw, że chciała, w końcu ma około 60 lat No i w sumie po trzecie... Młoda na spacer od 2 tygodni chodzi siama, siama.... na nóżkach
    A chust i tak mam więcej

M. X.08 [*] M. X.12

Chustoguru Awatar yanettee

Domyślnie

aaaaaaaaaaaaaaaa
    zebrałam sie i.... WYSTAWIŁAM WÓZEK NA ALLEGRO
    buu... mój ulubiony...

zostały jeszcze dwa,
    jeden stoi na strychu od roku, ten głęboki, i nie ma kto znieść, zdjęć zrobić, i wystawić
    drugi jeździ w aucie, typowa lekka parasolka, jeździ w aucie i nic poza tym, nie używany już z kilka miesięcy

czas się całkiem odwózkować już

ps.... a kupuje chustę
    Mama Kubusia i Basi

Chustomanka Awatar zanna
    Miejscowość
    Warszawa/Bemowo

Domyślnie

a ja w wózku chusty przechowuję

Chustofanka Awatar kaka-llina
    Miejscowość
    Rochester/Kent/UK

Domyślnie

hihihi!!! ja też przechowywałam w wózku ale chłop wózek do schowka wsadził i sie ciagle nie moge zebrac żeby wyjac, umy, obfocic i na ebaya wystawić.. kurcze to ja wątek załozyłam a kto inny wózek na aukcje wystawił... WSTYD!
    Alicja ( 18 08 09) Stasiu (13 09 12)

Chustoguru Awatar yanettee

Domyślnie

no WSTYD
    ja sie dziś zmobilizowałam, umyłam, obfociłam...
    Mama Kubusia i Basi

Uprawnienia umieszczania postów