Niebieska jest właśnie ładna, chociaż ja nie zbyt niebieska jestem. Ta ruda jest fuj.
Niebieska jest właśnie ładna, chociaż ja nie zbyt niebieska jestem. Ta ruda jest fuj.
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
Ten niebieski didkowy kojarzy mi się z latem, bo mi przypomina takie stare chatki drewniane w krakowskiem, malowane co roku/co kilka lat niebieską farbką (to pewnie wapno pomieszane z czymś niebieskim) - a latem jechaliśmy na wakacje do Białki i po drodze były te chatki
Natkowy niebieski jest szary, idealnie współgra ze srebrnymi motylami. Obie chusty sa bardzo udane moim zdaniem.
Nato, ładnie Wam w tym kolorze.![]()
Nata - dzieje sie u Was! Nowa , chusta , nowy pies. Uwazam, ze te motyle Didkowe są bardzo ciekawą chustą - a one na tych skrzydełkach to mają fiolet? czy to złudzenie?
A! Stefcia przesliczna jest! Pzrekaz jej, choc pewnie o tym wie![]()
Ostatnio edytowane przez dioneja ; 05-03-2010 o 21:06
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08
a myślam że unikata wychoduję a oni dotkali
ehhh :/
Aś, Julek '08 i Alik '11
motylki zamówione przez moją chuścioszkę przyfrunęły...nie jestem zachwycona odcieniem błękitu, wolę rudą stronę, ale skoro Matylda sama chce do chusty w "odylki", to pozostaje mi się tylko pogodzić z jej wyborem
a resztą jestem zachwycona - same motyle - cudne...a chusta wiąże się sama i nosi fantastycznie...pewnie się skuszę na inne wersje kolorystyczne, o ile będą![]()
Październikowa plepla 2007
Październikowy przeszkodnik 2012