Pokaż wyniki od 1 do 20 z 293

Wątek: Motyle u didka!!!

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar bubusita
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez visenna2 Zobacz posta
    Mnie się podoba i wzorek i kolory Jakbym miała kasę to kupiłabym i poszyła z nich poszewki na poduszki bo az się proszą kolorystycznie do pokoju Zuzi
    No widzisz, a ja właśnie miałam napisać, że w dzieciństwie miałam b. podobny komplet poszewek na pościel.
    Bardzo "pościelowy" wzór i kolor owej chusty, dla mnie fajna, może dlatego, że z dzieciństwem mi się kojarzy.
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Chusteryczka Awatar lalika
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Ja miałam chyba podobne wzory jako kalkomanię, się przyklejało na okładki zeszytów na przykład.
    Mnie się podobają nawet. Myślę, że ta dosłowność spowoduje, że dziecko owiniete chustą będzie z daleka wyglądało, jakby na prawdę motylki je obsiadły. To może być ciekawe

Uprawnienia umieszczania postów