Strona 1 z 15 12345678911 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 293

Wątek: Motyle u didka!!!

demona
    Guest

Domyślnie Motyle u didka!!!

Słyszałyście??? Mają wyjsc na walentynki

Chustoguru Awatar petisu
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

Coś tam słyszałyśmy.
    www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
    gugu-gaga.pl na Facebooku

Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Na Walentynki to raczej serduszka powinny być. Jakaś inwazja tych motylków czy co?

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustoholiczka

Domyślnie

no dalej, fruwa ten motyl na didkowej stronie i fruwa. niech juz COS bedzie. Obaczym wtedy czy to motylki czy inne gady.

Domyślnie

Jak dla mnie to trochę niesmaczna zagrywka konkurencji w stosunku do naszych Nati. Nieładnie didek, oj nieładnie

Chusteryczka Awatar tsumiko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ania z Tulikowa Zobacz posta
    Jak dla mnie to trochę niesmaczna zagrywka konkurencji w stosunku do naszych Nati. Nieładnie didek, oj nieładnie
    Zgadzam sie,o motylkach slyszalam jakis czas temu i jakiekolwiek one nie beda,o motylach nati wiadomo bylo juz od dawna.Niesmacznie.
    Iza,mama Mikolaja (czerwiec 2008) i Leny (czerwiec 2010)

tsumiko w kuchni

Chustoholiczka Awatar Biedronka
    Miejscowość
    Sobótka/Wrocław

Domyślnie

gdzie ten latający motyl ? bo na stronie didka go nie widze .Skąd macie To info?
    wiadomo już z czym będzie ?
    moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
    Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
    http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )

Chustomanka Awatar dioneja

Domyślnie

też mam take wrażenie... czyżby didek nie potrafił uszanować konkurencji..?
    ANIA
    chuściane dzieci:
    Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08

Chustomanka Awatar dioneja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Biedronka Zobacz posta
    gdzie ten latający motyl ? bo na stronie didka go nie widze .Skąd macie To info?
    zaraz po otwarciu strony http://didymos.de/ na środku pojawia się niebieski motyl. przynajmniej u mnie...
    Ostatnio edytowane przez dioneja ; 11-02-2010 o 10:06
    ANIA
    chuściane dzieci:
    Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08

Chustoholiczka

Domyślnie

na niemieckiej wersji.

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

kurcze ja tylko mam nadzieje,ze wzorek na chuście bedzie ładniejszy niz ten motylek którego mają na stronie. Achhh no mogli by już pokazać NO!

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tsumiko Zobacz posta
    Zgadzam sie,o motylkach slyszalam jakis czas temu i jakiekolwiek one nie beda,o motylach nati wiadomo bylo juz od dawna.Niesmacznie.

a ja np. o motylkach nic nie wiedziałam. Własciwie gdy sie pojawiły. I to jeszcze z adnotacja Nati,ze nie wiadomo,czy starczy dla swojaków, bo w SWIECIE juz jest duza kolejka. I usłyszałam to ja, ktora chociazb tylko dla patryiotyzmu i podziwu dla NAtalii i rozwoju jej formy kupowałam i rekomendowałam zawsze jej chusty.
    A moze na niemieckim forum chodziły od dawna pogłoski o motylach didka a Natalia i tam bywa? Wiec moze przestaniecie, dziewczyny?
    A w ogole to nawet nie wieadomo, czy to motyle beda didka czy nie.
    PO prostu nie lubie takiego czegos, i dla mnie własnie takie dywagacje sa niesmaczne.

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agut Zobacz posta
    kurcze ja tylko mam nadzieje,ze wzorek na chuście bedzie ładniejszy niz ten motylek którego mają na stronie. Achhh no mogli by już pokazać NO!

no,i ze nie bedzie niebieski chociaz wszelkie prawdopodobienstwo jest,ze im przedza niebieska została. Ale z drugiej storny walentylkowe chusty-ptaki jedwabne, jorinde, jak na te okazje przystało-czerwone były. ja czekam, bo to pewnie moje ostatnie czekanie, i dawne czasy mi ptroszke chustowe przypomina, kiedy to sie z napieciem na limitka czekało.....

Chusteryczka
    Miejscowość
    Wolomin-city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nata76 Zobacz posta
    a ja np. o motylkach nic nie wiedziałam. Własciwie gdy sie pojawiły. I to jeszcze z adnotacja Nati,ze nie wiadomo,czy starczy dla swojaków, bo w SWIECIE juz jest duza kolejka. I usłyszałam to ja, ktora chociazb tylko dla patryiotyzmu i podziwu dla NAtalii i rozwoju jej formy kupowałam i rekomendowałam zawsze jej chusty.
    A moze na niemieckim forum chodziły od dawna pogłoski o motylach didka a Natalia i tam bywa? Wiec moze przestaniecie, dziewczyny?
    A w ogole to nawet nie wieadomo, czy to motyle beda didka czy nie.
    PO prostu nie lubie takiego czegos, i dla mnie własnie takie dywagacje sa niesmaczne.
    Nato ale motylki to projelt ktory wygral konkurs Nati i od dawna było wiadomo ze zostanie utkany.

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Stivel Zobacz posta
    Nato ale motylki to projelt ktory wygral konkurs Nati i od dawna było wiadomo ze zostanie utkany.
    ja nie wiedziałam, a i sama NAtalia podobno raz pisała,ze moze beda,raz,ze nie...Nie wnikam, po prostu nie lubie takich dywagacji. Nati grecja strasznie zary przypominała,jestem ciekawa, czy Ellevil jej to wypomniał? Motyl motylowi tez nirówny, zwłaszcza,ze didek ostatnio poszedł w strone ,powiedzmy, przyrodniczą.
    Chodzi o sam fakt tej dyskusji, która juzkiedys była.

Chustoholiczka

Domyślnie

A WRACAJAC DO GŁÓWNEGO TEMATU

mam nadzieje,ze to bedzie chusta (nie w jaszczury) ale z jakims wyraznym wzorem, moze być czerwona z kontrastowym kolorem, np. ziemisty bez albo brąz albo...oliwkowy.....i z dodatkiem jedwabiu.....toby dopiero walentynkowa chusta była.....mogłyby nawet motylki i serduszka na niej byc....i frędzelki!!!

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nata76 Zobacz posta
    A WRACAJAC DO GŁÓWNEGO TEMATU

mam nadzieje,ze to bedzie chusta (nie w jaszczury) ale z jakims wyraznym wzorem, moze być czerwona z kontrastowym kolorem, np. ziemisty bez albo brąz albo...oliwkowy.....i z dodatkiem jedwabiu.....toby dopiero walentynkowa chusta była.....mogłyby nawet motylki i serduszka na niej byc....i frędzelki!!!
    Albo będzie walentynkowo-polska czyli czerwono-biała

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustoholiczka Awatar Biedronka
    Miejscowość
    Sobótka/Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paskowka Zobacz posta
    Albo będzie walentynkowo-polska czyli czerwono-biała
    to sie pochlastam :/

ja bym chciała jedwabne motyle ...tylko nie czerwone bo już wszystko prawie mam czerwone :/
    moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
    Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
    http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )

Chustoholiczka Awatar hanti
    Miejscowość
    Warszawa-Żoliborz

Domyślnie

mi mię marzą motyle pomarańczowe, oliwkowe, wiosennozielone, brązowe....
    Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci

Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)

and life's like an hourglass glued to the table,
    No one can find the rewind button girl
    So cradle your head in your hands.
    And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe

Chustoholiczka

Domyślnie

to sie pochlastam :/

ja bym chciała jedwabne motyle ...tylko nie czerwone bo już wszystko prawie mam czerwone :/

ok, to niech bedzie jak hanti pisze. czerwieniom mowimy zdecydowane NIE!!!!wiosenne niech beda. w sumie tez mi sie marzy oliwkowa chusta,ale nie tylko z nazwy,ale z koloru!

własnie, didymos ma tendencje,ze jak robi chuste, to z jednej strony ciemna a z drugiej biała albo białopodobna, nie ma jakis fajnych kontrastów.

Uprawnienia umieszczania postów