Słyszałyście??? Mają wyjsc na walentynki![]()
Słyszałyście??? Mają wyjsc na walentynki![]()
Coś tam słyszałyśmy.![]()
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
Na Walentynki to raczej serduszka powinny być. Jakaś inwazja tych motylków czy co?
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
no dalej, fruwa ten motyl na didkowej stronie i fruwa. niech juz COS bedzie. Obaczym wtedy czy to motylki czy inne gady.
Jak dla mnie to trochę niesmaczna zagrywka konkurencji w stosunku do naszych Nati. Nieładnie didek, oj nieładnie![]()
gdzie ten latający motyl ? bo na stronie didka go nie widze .Skąd macie To info?
wiadomo już z czym będzie ?
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
też mam take wrażenie... czyżby didek nie potrafił uszanować konkurencji..?
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08
zaraz po otwarciu strony http://didymos.de/ na środku pojawia się niebieski motyl. przynajmniej u mnie...
Ostatnio edytowane przez dioneja ; 11-02-2010 o 10:06
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08
a ja np. o motylkach nic nie wiedziałam. Własciwie gdy sie pojawiły. I to jeszcze z adnotacja Nati,ze nie wiadomo,czy starczy dla swojaków, bo w SWIECIE juz jest duza kolejka. I usłyszałam to ja, ktora chociazb tylko dla patryiotyzmu i podziwu dla NAtalii i rozwoju jej formy kupowałam i rekomendowałam zawsze jej chusty.
A moze na niemieckim forum chodziły od dawna pogłoski o motylach didka a Natalia i tam bywa? Wiec moze przestaniecie, dziewczyny?
A w ogole to nawet nie wieadomo, czy to motyle beda didka czy nie.
PO prostu nie lubie takiego czegos, i dla mnie własnie takie dywagacje sa niesmaczne.
no,i ze nie bedzie niebieskichociaz wszelkie prawdopodobienstwo jest,ze im przedza niebieska została. Ale z drugiej storny walentylkowe chusty-ptaki jedwabne, jorinde, jak na te okazje przystało-czerwone były. ja czekam, bo to pewnie moje ostatnie czekanie, i dawne czasy mi ptroszke chustowe przypomina, kiedy to sie z napieciem na limitka czekało.....
ja nie wiedziałam, a i sama NAtalia podobno raz pisała,ze moze beda,raz,ze nie...Nie wnikam, po prostu nie lubie takich dywagacji. Nati grecja strasznie zary przypominała,jestem ciekawa, czy Ellevil jej to wypomniał? Motyl motylowi tez nirówny, zwłaszcza,ze didek ostatnio poszedł w strone ,powiedzmy, przyrodniczą.
Chodzi o sam fakt tej dyskusji, która juzkiedys była.
A WRACAJAC DO GŁÓWNEGO TEMATU
mam nadzieje,ze to bedzie chusta (nie w jaszczury) ale z jakims wyraznym wzorem, moze być czerwona z kontrastowym kolorem, np. ziemisty bez albo brąz albo...oliwkowy.....i z dodatkiem jedwabiu.....toby dopiero walentynkowa chusta była.....mogłyby nawet motylki i serduszka na niej byc....i frędzelki!!!
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
mi mię marzą motyle pomarańczowe, oliwkowe, wiosennozielone, brązowe....
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
ok, to niech bedzie jak hanti pisze. czerwieniom mowimy zdecydowane NIE!!!!wiosenne niech beda. w sumie tez mi sie marzy oliwkowa chusta,ale nie tylko z nazwy,ale z koloru!
własnie, didymos ma tendencje,ze jak robi chuste, to z jednej strony ciemna a z drugiej biała albo białopodobna, nie ma jakis fajnych kontrastów.