Pokaż wyniki od 1 do 20 z 90

Wątek: Bambusik LennyLamb!

Mieszany widok

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Testowałam Blękitny Poranek.
    Chusta nad wyraz miła w dotyku. Mimo, że od babolka, nie miała żadnych baboli.
    Zamotałam z niej plecaczek prosty i nieco mnie nerw ogranął- w czasie spaceru wysunęła się nieco spod pupy. Poprawki z dziecięciem na pleach to wyżśza szkoła jazdy, bo chusta jest rzeczywiście dość śliska. Na plus-łatwość motania i mega zgrabny węzełek. Ona w ogóle taka... fajnie wymiarowa . Kolor...hmm... kwestia gustu->ten wybitnie "niemój".
    Fajna chusta na lato, ale niekoniecznie muszę ją posiadać.

Chusteryczka Awatar manteiga
    Miejscowość
    Warszawa, Gocławek

Domyślnie

Witam z lekkim poślizgiem Testowałam Bambusika Tropikalnego, nosiłam w tym krótkim przepisowym okresie, z powodu już jak dla mnie zbyt wysokich temperatur, raz 2 godziny. Noszę tylko w 2x bo Tomek jeszcze stosunkowo lekki jest, a do plecaczków jakoś się nie umiem przemóc, zresztą pogoda nie pomaga w tym. Chusta kolorystycznie dla mnie z tych które zyskują przy zawiązaniu, po wyjęciu z koperty wcale mnie nie zachwyciła. Śliska, ale akurat takie lubię, kompaktowa, dla mnie łatwa w dociąganiu. Dociągać trzeba, ale ja z tych co dociągać i poprawiać lubią i nie bardzo potrafią ocenić co trzyma jak stal a co kiepsko Chyba za mało chust w życiu przetestowałam, zwłaszcza tych z górnej półki W ramach wspierania krajowych wyrobów daję 5 i dziękuję za możliwość testowania.
    Tomaszek - 23.09.2009r., Klara - 23.09.2015r.
    Ach, to życie, jak trzeba to staje na wysokości zadania

Uprawnienia umieszczania postów