Pokaż wyniki od 1 do 20 z 90

Wątek: Bambusik LennyLamb!

Mieszany widok

ChustoTata Awatar krtek
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Korzystajac z chwili nieuwagi Amparo zamotaliśmy sie z Młodym pośpiesznie w chustę, którą ona dostała do testów... no i pochodziliśmy sobie w niej troche po domu (pogoda kiepska, a my dwaj z katarem nie do końca wyleczonym).
    - kolorki bardzo intensywne, to chyba dzięki bambusowi, czasami mogą irytować, ale wprowadzają dużo fajnego ciepła w chłodne dni...
    - w dotyku miła, delikatna, jakby z takim mikro meszkiem, podobne wrażenia jak przy jedwabnych koszulach (nie tych świecących, tylko takich pure silk)
    - wiąże się bardzo fajnie, przynajmniej 2x, które próbowaliśmy, dociąga bez problemów
    - pochodziliśmy chwilę, może dwie, później włączylismy koncerty Bacha w wykonaniu Julii Fischer i dalej spacerowaliśmy po pokojach, i nic... zupełnie nic, nic się nie wrzynało, żadnego zmęczenia, jakby Młody ważył 3 a nie 10 kg

reasumując - bardzo ciekawa chusta za niewygórowana cenę, a dodatek bambusa pewnie w gorące lato będzie można jeszcze bardziej docenić

Chustoholiczka Awatar aliona
    Miejscowość
    mieszkam w Łodzi, gdzie nawet bieganie psom szkodzi

Domyślnie

testowalam bękitny poranek.
    ta recenzja nie będzie w pełni rzetelna, bo zbyt mało się nosiliśmy (zupełnie nie moje kolory, wyglądalam jak w więziennym pasiaku)
    no ale kolory to rzecz gustu.

chusta bardzo mila w dotyku, ściśle tkana, śliska. taka jakby chłodna, zapewne dobrze sprawdzi się latem.
    bardzo dobrze się dociąga a potem trzyma też bez zastrzeżeń.
    co do nośności, to nie moge nic powiedzieć, bo nosiliśmy się krótko po domu, dopiero dłuższy spacer mógłby nośność zweryfikować.
    było nam bardzo wygodnie, młode od razu zasnęło na plecach.
    mnie jakoś szczególnie chuta nie zachwyciła, bo ja wolę szorstkie koce, ale przyczepić się też nie ma do czego.
    dziękujemy za możliwość testowania
    złotowłosa i trzy misie
    <3 <3 <3

Chustomanka Awatar anmuszka
    Miejscowość
    Warszawa Bemowo

Domyślnie

Testowalysmy błekitny poranek. A wiec chusta mieciutka, z meszkiem, śliska. A ja takie uwielbiam. Bardzo dobrze sie dociąga, nic sie nie wrzyan po dluzszym noszeniu i nie opada. Ogólnie super!

Chusteryczka
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

Testowaliśmy Tropikalny.
    Czytając powyższe recenzje, doszłam do wniosku, że jesteśmy z mężem chustowymi nieudacznikami. Dla nas chusta jest z śliska i przy prostym plecaczku (i wiecznie wierzgającym młodym) materiał "uciekał" spod pupy. Po 45 minutach było mi już za ciężko (10 kg żywej wagi )
    Chusta ma też swoje plusy. Dobrze się dociąga i jest o wiele ładniejsza niż wydaje się na zdjęciach.

Przy całej sympatii dla rodzimej inicjatywy, nie kupiłabym.
    Dziękuję za możliwość testowania.

Chustomanka Awatar Kirah
    Miejscowość
    Zielonki/Kraków

Domyślnie

Testowałam Błękitny Poranek. Co za bladawiec, myślę, że jakbym miała inny kolor, to chusta by mnie bardziej chwyciła za serce

Plusy:

Ściśle tkana. To zawsze do mnie przemawia. Porządna szmata. W teksturze (ścisłość/gęstość/cienkość) podobna do Easycare, tylko Easycare nie jest śliska.
    Cienka - obiecująca na lato.
    Relacja cienkość / nośność bardzo dobra wg mnie.
    Śliska - łatwo się wiąże i dociąga, pod warunkiem, że nie wiążecie dziecka w śliskim kombinezonie na sobie, odzianej w śliską kurtkę. wtedy masakra.

Minusy:

Śliska! Wiązanie na odzienie wierzchnie ze śliskich tkanin naprawdę odpada.
    Śliska! - łatwo się wiąże i dociąga, ale łatwo też "ucieka"
    Kolor - no ale to rzecz gustu.

Podsumowanie: na lato powinna być super!

Chustomanka Awatar zanna
    Miejscowość
    Warszawa/Bemowo

Domyślnie

testowałam Tropikalną
    kolory mi osobiście podobały się bardzo - żywe i piękne;
    chustę się łatwo zakłada i dociąga - zachwyciło mnie to, nie miałam też problemów z węzłem, bo jest cienka nie wiązałam plecaczka, więc nie wiem jak by się na plecach sprawdziła ale z przodu nosiło się bardzo wygodnie.
    Mi chusta bardzo przypadła do gustu i żal mi się było z nią rozstać.
    Dziękuję za możliwość testowania.
    , ,

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

testowałam tropikalną.
    kolory - rzecz gustu- nie moje, ale ładnie na mnie wyglądały
    w ogóle się czułam w niej letnio i cieplej się robiło od patrzenia na nią... taka pozytywna energia
    bardzo podoba mi się jej cienkość (nienawidzę grubaśnych węzłów) jest tez lejąca i jakby śliska...łatwo ją dociągnąć, łatwiej niz bawełnę,
    genialnie odejmuje ciężar - nosiłam 8 kg Maćka z przodu ( przy plecaczku potykałam się o ogony )
    a z tyłu- prawdziwe wyzwanie 25 kg - 5-cio letniego Damiana - który był zachwycony ja mniej - bo jednak ramiona bolały ale bez chusty jestem w stanie wziąć go na dosłownie kilka minut - tu nosiłam po domu ok pół godziny czyli dopóki nie wymiękłam )
    i tak sobie myślę ze bardzo ta chusta by się nam przydała w wakacje kiedy to Damian nam zasypiał na plaży i musieliśmy go taszczyć na barana....ciężko było - ta chusta dałaby radę.
    spodobała się mężowi a to komplement bo on raczej manducowy niż chustowy
    ode mnie chusta na 5 (szczególnie na lato bym polecała)

FOTY :

Ostatnio edytowane przez panthera ; 09-04-2010 o 20:59 Powód: wstawianie fotek - cały czas sie uczę :))
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Uprawnienia umieszczania postów