Pokaż wyniki od 1 do 20 z 90

Wątek: Bambusik LennyLamb!

Mieszany widok

Chustomanka Awatar ALiA

Domyślnie

Testowałam tropikalną. Dostałam,zobaczyłam no i się zakochałam...Chusta piękna-kolory jak najbardziej moje,takie żywe,soczyste. Nośna szalenie,moja chusta nie wyrabia przy dziecku 10 kg,a ta-no rewelacja,nie czułam,że coś mam,a nosiłam dziada dobre trzy godziny.I mimo gorąca (o dziwo takie dni też były tego pseudo lata wcale nie czułam,że mam zawiązane dziecko-oboje czuliśmy się komfortowo o czym świadczy fakt,że dzieć mi pięknie przez cały czas spał i wcale nie był zgrzany. Jedyny mankament to to,że akurat ta jest dla mnie zdecydowanie za długa. Nosiłam z 2x,bo najbardziej lubię to wiązanie,ale i w plecak dała się szybko i sprawnie zawiązać. Reasumując-jestem zachwycona, najchętniej bym jej nie oddawała.to mój pierwszy bambusik,ale skrycie marzę o własnym. Chusta na piątkę z plusem
    ps. fotki będą jak mi siostra zgra ze swojego aparatu
    Oczywiście bardzo dziękuje za możliwość testowania

Zdjęcie nie moje,ale mojej następczyni,której również niezwykle spodobało się LL o czym świadczy recenzja poniżej.
    Oto M & M

Ostatnio edytowane przez ALiA ; 17-08-2011 o 23:30 Powód: fotki

Domyślnie

Czasem zastanawiam się czy mam więcej szczęścia czy rozumu... na teścik do tropika załapałam się wielkim fartem dzięki mojej Przyjaciółce i przedmówczyni - AliA dzięki bardzo za użyczenie prześlicznego pasiaczka, a właścicielce tego CUDA za puszczenie do testu. Moje spostrzeżenia:.....CUDOWNA "SZMATA"!!!
    1. Kolory - porażające - ciepłe i za razem żywe,
    2. Długość - idealna - jak dla mnie (w rozmiarach w szerz jestem jak 2xAliA) więc mi odpowiadała idealnie,
    3. Nośność - rewelacyjna - moja kruszyna waży jakieś 13 kg i za niepełne 24h kończy 21 miesięcy, a nosiłyśmy się bez większego wysiłku.

Oczywiście moja Miriaminka również opiniuje tropika - po jakiś 2 minutach od zamotania słodko wtulona w Lenusia zasnęła )) co jest jak dla mnie najlepszym dowodem na to, że ta chusta jest właśnie TĄ!!! Z ciężką ręką puściłam LL dalej, i to tylko dlatego że AliA postraszyła innymi Chustomamami...;((( i tak to skończyła się nasza niezapomniana przygoda z bambusowym pasiaczkiem. DZIĘKUJEMY ZA MOŻLIWOŚĆ TESTOWANIA, pozostałym Mamom życzymy powodzenia

p.s. fotki na AliA ;P

Chustonoszka Awatar kasiap34
    Miejscowość
    świętokrzyskie

Domyślnie

ja również dziękuje za możliwość testowania

chusta też mnie zachwyciła ( tak na prawdę to pierwsza z testowanych o której pomyślałam ,że chciałabym taką mieć...) - niby kolory nie bardzo moje a jednak mi się podobała i dobrze się w niej czułam,
    nosi świetnie , dociąga się bosko i w ciepłe dni dawałyśmy radę , jedyne co to ciut za wąska bo miałam mały problem z zamotaniem starszej w plecaczek ( ale dałyśmy radę... )
    dziękuję raz jeszcze
    zdjęcia się niestety same nie zrobiły
    Michałek 05.03.2007, Madzia 27.06.2009, Ania 26.02.2011

Chustomanka Awatar isia77
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

testowałam tropikalną, kolory piękne, energetyczne, ale to oczywiście kwestia gustu. Co do jakości - zwarty materiał, mięsisty ale jednocześnie cienki i mięciutki. bałam się śliskości - że będzie mi uciekać - nic bardziej mylnego, dzięki temu gładko się dociągała. dla mnie chusta na 5.
    Karolina 20.11.2008; Aleksander 16.08.2011; Bartosz 21.05.2018.

Chustofanka Awatar tulu
    Miejscowość
    Warszawa Muranów

Domyślnie

testowałam tropikalną.
    Po pierwsze:zachwycily mnie kolory. Widziałam ją wcześniej na zdjęciach, ale dopiero na żywo zrobiły odpowiednie wrażenie.
    Po drugie: urzekła mnie miękkość i "przyjazność" w dotyku.
    A potem: motało się łatwo i przyjemnie. Chusta jest troszkę śliska, więc łatwo się dociąga. ALE: ceną za łatwe dociąganie okazało się luzowanie. Niezależnie od moich starań i przekonania w chwili wyjścia z domu, że wszysto jest odpowiednio dociągnięte, za każdym razem po jakiejś pół godzinie chusta się nadmiernie luzowała. Przyznaję, moja panienka jest WYJĄTKOWO ruchliwa ostatnio i sprawdza jakość motania - w kieszonkę - na wszystkie możliwe sposoby, w tym ulubiony: zaprzeć się nóżką o moje biodro i maksymalnie wychylić w przeciwną stronę (na pewno jest coś baaardzo ciekawego za nami).
    Pewnie w wyniku tego luzowania bambusik troszkę mi się wrzynał w ramiona.
    Tak sobie myślę, że ze dwa miesiące temu to chyba byłaby moja ulubiona chusta, ale teraz Ulka jest i dość ciężka (jakieś 9,5 kg), i wiercipięta.
    Acha, i jeszcze - zachwycająco mały węzełek!

Ostatnio edytowane przez tulu ; 09-09-2011 o 21:08 Powód: dodanie zdjęcia
    Urszulka 20.12.2010

Domyślnie

na wstepie dziękuje za mozliwość testowania

po otworzeniu i dotknięciu - myśl: ale zimna i sztywna . odrazu dorwalam Michasia i zamotałam. Chusta jest REWELACYJNA! Zwarta, mocna a jednocześnie cienka i przewiewna. Polecam szczególnie na lato. Żałuje ze nie kupiłam jej wczesniej - super bylaby dla noworodka na wakacje. Ale nic straconego ... juz zbieram kaske na paradiso
    Magda - mama Dominiczki ( 17. 09. 07) i Michałka ( 14.03.2011) i Milenki (21.08.2012)

Chustonówka

Domyślnie

Dzięki że mogłam potestować chustę, to były moje pierwsze testy. Miałam bambusik tropikalny - kolory bardzo ładne, ale niestety całkiem nie moje. Chusta mięciutka, nie mogłam wyjść z zachwytu po mojej ince, przyjemnie się wiązało i dobrze nosiło, choć miałam wrażenie, że po dłuższym czasie Młody mi zjeżdżał trochę. Testowałam na 8kg maluchu.

pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów