Napiszcie proszę ile cm ma długości jednego boku taki tropikalny bambusik rozmiar M?
dokładnie 4,6? czy więcej/mniej?
Napiszcie proszę ile cm ma długości jednego boku taki tropikalny bambusik rozmiar M?
dokładnie 4,6? czy więcej/mniej?
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Kreska - zmierzę Ci wieczorem, bo suszy się na balkonie, wydaje mi się, że może mieć ciut więcej, bo w kieszonce mam długie ogony, o ile wszystkie są tak samo cięte.
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
Testowałam Błękitny Poranek.
Chusta jest: zwarta, lekko śliska, miękka. Dociągała się świetnie, nawet przy wiercącym się młodym motałam bez większych problemów. Zaliczyliśmy dwa spacerki w kieszonce i nie było problemów z osiadaniem, przy krótkim motaniu w 2x też spisała się fajnie.
Nie mam dużego doświadczenia, ale moje prawie 12 kg nie ciążyło mi specjalnie.
Co do kolorkówto nawet mi się podobała
Nie dająca po oczach, spokojna, spodobała się wybitnie mojej babci
Oceniam na 5 i dziękuję za możliwość testowania![]()
starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
-----------------------
Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl
Jakiś czas temu zakupiłam LL tropikane, chciałam ją porównać do perełki nati, ale to zupełnie inna bajka.
Pierwsze wrażenie, bardzo kompaktowa, kolory to zdecydowanie moje, śliska porównując do jedwabiu jedyny jaki miałam to japan, cienka i ścisło utkana.
Na pierwszy ogień poszła Lena - ok. 17kg.
ramiona się nie wrzynały, super się dociąga, co prawda nie nosiłam zbyt długo, ale spodziewałam się gorszej reakcji na czterolatce.
Zamotałam synka waga ok.11kg., przy nim jakoś mi spod pupy uciekał materiał, może dlatego że on bardziej ruchliwy, ale jak już zawiązałam, to bylo nam dobrze.
Polecam dla początkujących jak i dla małych ciężarków.
![]()
To chyba chusta o właściwościach usypiających!
![]()
Niedawno testowałyśmy (jak widać na powyższym obrazku), za co bardzo dziękuję! Chusta świetna, dobrze się dociąga, miękka, lekko śliska (ale mniej niż "poranek"), energetyczna"Wsad" był 8-kg, nic nas nie uciskało, nosiło się wygodnie i z przodu, i z tyłu.
Do ideału brakuje jej tylko zaznaczenia środka na obu krawędziach (a zaznaczenie jest bardzo zgrabne, nienachalne).
No, może jeszcze ogony mogłyby być mniej ostro ścięte - jakoś rzuciło mi się to w oczy... Ale to szczegół.
my też po testachu nas był tropikalny bambusik...
kolory piękne, powaliły mnie od razu po wyjęciu z koperty...
bardzo miękka w dotyku i dobrze mi się dociągało...
zamotałam tylko młodego, jakoś nie wpadłam na to co by i starszą na plecy zarzucić sobiegapa ze mnie...
bardzo dziękujemy za możliwość testowania... i fotka
http://img130.imageshack.us/i/dsc9358.jpg/
Ostatnio edytowane przez madzia.witkowska ; 13-04-2011 o 00:24