Pokaż wyniki od 1 do 20 z 90

Wątek: Bambusik LennyLamb!

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta
    ależ się przeraziłam tym sądem!
    hahaha, to samo pomyslalam

a tak wracajac do recenzji - dzieki za mozliwos c testu,. mialam tropikalna i tak...kolory - super, sama w sobie chusta bardzo miesista, mila, zwarta...bardzo fajna...
    z przodu wizanie kieszonmka, 2x ok - z kangurem mialam jakis lekki problem, ale to chyba kwestioa wierciocha
    natomiast plecaki...hmmm...nawet w hanti mi ciazylo na ramionach...
    wiec chuste uwazam za swietna dla malucha raczej i na przod
    foty beda - pozniej
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

miałam i nadal mam błękitną i jestem zachwycona,normalnie same plusy,kolor,materiał,dociąganie,no wszystko.
    ocena 5+
    Bartek 02.05.2007 Ksawery 07.08.2010 Sara 28.04.2012

Chusteryczka Awatar Anais
    Miejscowość
    Warszawa-Gocław

Domyślnie

Testowałam kolor tropikalny, dzięki za możliwość.
    Po wyjęciu z koperty: WOW Kolory przecudne, nasycone, ciepłe, piękne! W szczególności dla miłośniczek różów i fioletów (ja do nich należę ) oraz pomarańczy i czerwieni. Najpiękniejsza chusta wielokolorowa jaką widziałam No i cudownie poprawiła mi nastrój w środku zimy! W dotyku cudownie miękka, złamana, taki milusiński kocyk Powiem szczerze, że za sam wygląd bym kupiła!
    Po zamotaniu z przodu 2X i kieszonka... ech... rozczarowanie. Niby dociąga się łatwo i nie osiada, ale czułam bardzo ciężar na ramionach, mimo usilnych prób szerszego rozłożenia materiału, nadal było ciężko. Na plecach podobnie, wbijało się w ramiona.
    Moim zdaniem chusta nosi porównywalnie do bawełnianej LL, którą też posiadam, ale gorzej od innych bawełnianych chust w jakich nosiłam (Indio, Leoś, Zara). Szkoda, bo spodziewałam się, że bambus będzie fajnie odejmował kilogramów chuściochowi.
    Tata też nosił i nie widział różnicy w stosunku do bawełnianej LL, w której zwykle nosi.

Będą foty w akcji!
    de la Vega 08.07.2010
    Dzidźka 09.07.2015

Chusteryczka Awatar martita
    Miejscowość
    warszawa grochów

Domyślnie

to obiecdana fota, zew starszakiem - bo z mlodszym okazalo sie ze nie mam fot...
    to plecak prosty z tybetnem

...a tu widac, ze chyba bylo mu dobrze
    caluski :*

Doula
    Mamong Dziabonga i Dzidzionga

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

kolor przecudny,mieciutka,taka milusia,ale rzeczywiscie jakos z tym dociaganiem czasami byly problemy,lepsza w tej kwestii była blekitna
    ale i tak bym ja kupiła,bo to kawał dobrej szmaty
    Ostatnio edytowane przez ewaibartek ; 23-02-2011 o 19:26 Powód: dodałam zdjątko :)
    Bartek 02.05.2007 Ksawery 07.08.2010 Sara 28.04.2012

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

Chusta kolory ma boskie! Rozgrzewa w środku zimy.
    Jest miękka, cienka, jednak, żeby dociągnąć ją porządnie, trzeba się napracować.
    Nosiłam obu modeli testowych: młodszy na krótkich dystansach nie osiadał i było mi dość wygodnie, ale waży tylko ok. 7kg, natomiast chustę odradzałabym do noszenia dziecka 15kg+. Czułam ciężar, pasy mi się odciskały, było mi po prostu niewygodnie. Młodszego po około 3 godzinach również czułam już, że noszę, głównie na ramionach. Dłuższe noszenie wymagało poprawek dociągnięcia, co na lekko śliskiej chuście nie było już takie proste, np. na spacerze.
    Wg mnie jest to chusta super dla maluszka, a potem... czas na inne
    Ania - dawniej AS_MS_?, mama MichuChichu 22.11.2008 i Manfreda-Mandziuka vel Borysa Szyca 28.10.2010
    i

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Testowałam tropikalnego bambusika - jestem zachwycona!
    Chusta mega kolorowa - mimo że nie przepadam za pstrokacizną coraz bardziej mnie takie zestawienia urzekają.

Miękka ale wcale nie cienka, gładka ale nie śliska, taka zwarta i w świetnej kondycji, wcale nie zmechacona jak mój własny diament.

Córce przypasowała bo dała się zamotać i w kieszonkę i kangura i na plecach - wiąże się super, nic nie osiada, węzełek malutki.

Dla mnie 5

I taką fotkę sobie kazałyśmy zrobić w tej rewii kolorów
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Uprawnienia umieszczania postów