Zapraszam do recenzji wszystkich, którzy mieli okazję wytestować nowe chusty z bambusem LennyLamb.
Przy wpisywaniu recenzji proszę o info, jaki kolor chusty testowałyście (na testy wyruszły dwie: Błękitny Poranek i Tropikalna).
Zdjęcia mile widziane![]()
Zapraszam do recenzji wszystkich, którzy mieli okazję wytestować nowe chusty z bambusem LennyLamb.
Przy wpisywaniu recenzji proszę o info, jaki kolor chusty testowałyście (na testy wyruszły dwie: Błękitny Poranek i Tropikalna).
Zdjęcia mile widziane![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Czyli jestem pierwsza?
Gościł u mnie Błękitny Poranek
Chusta bardzo miła w dotyku ,nie za cienka,zbita,trochę śliska..bardzo wygodnie mi sie w niej nosiło z przodu ok 2h jednym ciurkiem(młoda waży ciut ponad 11kg)
Myslę ze wymaga odrobiny złamania,pomino tej miękkościy która ma w sobie(byłam dopiero 3testującą)
Spokojnie poniesie większe skrzaty,ale to tylko moje odczucie.
Dziękuję za mozliwość testowania![]()
Ostatnio edytowane przez marza ; 18-02-2010 o 10:29
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Testowałam bambusik Tropikalny
chusta mnie zachwyciła od pierwszego momentu wyjęcia z koperty - przecudnie mięciutka, dosyć cienka, treściwa, węzełek mały, kształtny, bardzo fajnie się ją wiązało dociągało i nic się nie wrzynałoa chusta przecież prawie nówka nieśmigana
kolorki żywe, świetliste - takie żarówiaste powiedziałabym nawet markerowe- kolorystyka bardzo dobra na lato
przydała by się ankieta - ja daję jej 5
bardzo dziękuję za możliwość testowania bambusika![]()
Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)
Testowałam tropikalny bambusik jako pierwszaPo wyjęciu z koperty chusta zachwyciła mnie kolorami. Miła w dotyku, bardzo dobrze mi się dociągało. Nosiłam również mojego półtoraroczniaka około pół godziny i również bez zastrzeżeń.
Bardzo dobrze mi się nosiło. Córeczkę najdłużej przez 2 godziny. Nic się nie luzowało. Och ciężko było mi się z nią rozstać
Postaram się później wkleić zdjęcia, bo to bardzo fotogeniczna chusta
Bardzo dziękuję za możliwość testowania
A oto fotki
![]()
Ostatnio edytowane przez pati291 ; 27-02-2010 o 16:27 Powód: Dodane zdjęcia
testowałam tropikalny bambusik
na początku byłam lekko oszołomiona kolorystyką (nie cierpię jaskrawych kolorów, pstrokacizny i pasków)
zamotalam się... i padłam- nie dośc, ze chusta pieknie wygląda (i my w niej fajnie bardzo), to doskonale sie dociąga, jest jakby lekko sliska (co lubię!), chłodnawa w dotyku. mimo,że sprawia wrazenie dosc cienkiej- bardzo dobrze nosi.
myslę, że będzie świetna na lato
obawiam się, że jak tylko się odkuję finansowo, kupię taką samą, bo naprawdę się polubilymy
czekam na jakąś promocję zatem
zdjęcie kiepskie, bo oświetlenie sztuczne,ale wrzucę:
![]()
testowałam błękitną
baardzo miło było
chusta miękka (choć pewnie jeszcze miękkości nabierze),sprawia wrażenie cienkiej i przewiewnej a więc idealna na lato,dość śliska i trudno mi powiedzieć czy to jej wada czy zaleta
generalnie 5
dziękuję za możliwość testowania
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.