Pokaż wyniki od 1 do 20 z 56

Wątek: kolor chusty a osobowosc;)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar anmuszka
    Miejscowość
    Warszawa Bemowo

Domyślnie

A ja jak zawsze nienawidziłam różu to teraz mam dwie różowe, i jedną czerwoną. Moja pierwsza była niebieska ale coraz częściej myśle żeby ją sprzedać.

Chustofanka
    Miejscowość
    Szczecin/Żary

Domyślnie

Ja uwielbiam zielenie- Nati, Fiolety- Zara i brązy i czerwienie tyle, że w tych kolorach brak (jeszcze) chust
    W tych kolorach również jest moja garderoba lekko agresywna ale gdy trzeba zrównoważona ...

Chusteryczka Awatar franciszka
    Miejscowość
    53° 07' N 23° 10' E

Domyślnie

Pierwsza moja chusta, to bebina znaki zodiaku (oczywiście scorpio - jak ja i Młoda) kupiony tu od magdy i lekko na fiolet zafarbowany
    I nie chodziło tu o kolor lecz o fakt scorpioni
    Druga, to miała być na lato: elleroo claudia - zgaszone, jesienne czerwienie - kolorki moje, ale jakaś taka smutna mi się wydawała... sprzedałam - troszkę żal, ale....
    Trzecia moja chusta to: dolcino capri - kocham nas w tych niebieskościach - troszkę, się bałam, że mogą być za zimne te niebieskości, ale okazały się strzałem w 10! I świetnie pasują nam do koloru oczu mamy i córci
    W zamian za ellaroo kupiłam sobie - i Młodej Storchenwiege Leo rouge. Piękna czerwień, zwraca na nas uwagę - co czasem lubię
    Mamy bawełniana kółkową w pięknej, soczystej zieleni - na szybkie wypady.
    MT mamy z szarej bawełny,a na mojej stronie jest piękna wiosenna - kwiatowa łąka
    Zakolejkowałam na chustostraganie neobulle simonn - uwielbiam połaczenie turkusu i brązu na sobie
    I jeszcze hoopediz delhi do przeszycia na kółkową

M. X.08 [*] M. X.12

Chustoguru Awatar grimma
    Miejscowość
    joli bord - warszawa

Domyślnie

zmieniło mi się
    nie kupilabym inki.

na warsztatach z przyjemnością wiążę się w zielone chusty, marzę o warsztatowej Ulli, i czymś fioletowym..
    zmieniłam się tak czy inaczej...
    "za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"

Uprawnienia umieszczania postów