My się z Tymciem wpasowaliśmy w to w klubie kangura i nie chciał wyjść. Musieliśmy pożyczyć na chwilkę
Juz kilka razy czytałam o tym nosidle tu na forum i nawet ktos sprzedawał używane.
My się z Tymciem wpasowaliśmy w to w klubie kangura i nie chciał wyjść. Musieliśmy pożyczyć na chwilkę
Juz kilka razy czytałam o tym nosidle tu na forum i nawet ktos sprzedawał używane.
Ostatnio edytowane przez słoneczny_blask ; 03-02-2010 o 21:56 Powód: "tu na forum" napisałam 2x ;)
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
ja dostałam własnie i wiecie co nei jest najgorsze Gabi nei chce wyjść chciałam PAwłowi uszyć MT ale chyba przyjmę prezent i będzie Gabryśkę nosił w tym Timaru
My mamy timaru, nie powala może jakością wykonania ale złe też nie jest. Nosi w nim moja mama, którą w chuście przeraża ilość materiału a mając do wyboru timaru i MT wolała jednak klamry.
Maciek 27.01.2009; Zoja 12.01.2011
Doradca Noszenia Clauwi®, Doula, Promotor Karmienia Piersią Zielona Góra i okolice
Ciekawa jestem jakie Timaru ma wymiary panela, czy ktos kto to ma moglby zmierzyc i podac?
Jak wrócę do domu to zmierzę i wieczorem napiszę![]()
Maciek 27.01.2009; Zoja 12.01.2011
Doradca Noszenia Clauwi®, Doula, Promotor Karmienia Piersią Zielona Góra i okolice