Pokaż wyniki od 1 do 20 z 27

Wątek: ergonomik timaru?

Mieszany widok

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie ergonomik timaru?

pojawiła sie tania podróbka ergonomicznego nosidła- nazywa sie timaru.
    ogladałam toto - faktycznie nózki są szeroko i zalecaja tylko noszenie przdem do siebie (co na firmę infant jest wyjatkowym podejściem)
    ciekawa jestem jak z jakoscia wykonania i faktyczna ergonomicznością nosidła (nie piszą że miekkie)
    jakos nie ma zaufania do tej firmy, moze dlatego ze robia wszystko i chusty (calara) i wisidła i mei-taje
    i torby na dziecko.
    Jednak jesli jest dobre to byłaby to fajna alternatywa dla chcacych nosic, nie lubiacych chust i majacych bardzo ograniczone srodki finansowe.
    Co myslicie?

Chustoholiczka Awatar rzufik
    Miejscowość
    StW
    :/
    acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.

ulala.v
    Guest

Domyślnie

rzufiku po awarii forum szukaj mocno niedomga, jak klikam w podany przez Ciebie link wyskakuje mi "Niestety - brak wynikow."

słoneczny_blask
    Guest

Domyślnie

My się z Tymciem wpasowaliśmy w to w klubie kangura i nie chciał wyjść. Musieliśmy pożyczyć na chwilkę
    Juz kilka razy czytałam o tym nosidle tu na forum i nawet ktos sprzedawał używane.
    Ostatnio edytowane przez słoneczny_blask ; 03-02-2010 o 20:56 Powód: "tu na forum" napisałam 2x ;)

Chustoholiczka Awatar rzufik
    Miejscowość
    StW
    :/
    acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.

Chustonoszka
    Miejscowość
    Puławy teraz nibylanida

Domyślnie

ja dostałam własnie i wiecie co nei jest najgorsze Gabi nei chce wyjść chciałam PAwłowi uszyć MT ale chyba przyjmę prezent i będzie Gabryśkę nosił w tym Timaru

Chustofanka Awatar kachna_zg
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

My mamy timaru, nie powala może jakością wykonania ale złe też nie jest. Nosi w nim moja mama, którą w chuście przeraża ilość materiału a mając do wyboru timaru i MT wolała jednak klamry.
    Maciek 27.01.2009; Zoja 12.01.2011

Doradca Noszenia Clauwi®, Doula, Promotor Karmienia Piersią Zielona Góra i okolice

Chustonoszka
    Miejscowość
    Wawa

Domyślnie

Ciekawa jestem jakie Timaru ma wymiary panela, czy ktos kto to ma moglby zmierzyc i podac?

Uprawnienia umieszczania postów