Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Żyrardów?

Chustopróchno Awatar Budzik

Domyślnie Żyrardów?

Moja babcia niedawno widziała jakąś zamotaną mamę w Żyrardowie (nie wiem gdzie dokładnie), w jakiejś niebieskiej chuście. I bardzo się ucieszyła
    Czy jest tu jakaś Żyrardowianka

Chustonówka
    Miejscowość
    PiastĂłw k. Warszawy

Domyślnie

Ja pochodzę z Żyrardowa. Czasem więc tam bywam ( ostatni raz 7,8,9.03), ale dziecię głównie nosi mój mąż (niebieskie indio).

Chustonówka

Domyślnie

Oj jak cudnie. Ja jestem z Żyrardowa. Niestety do domu wybieram się dopiero w czerwcu. Cieszę się ogromnie, że sa tam jakieś zamotne mamy. Istnieje możliwośc żebym napadła którąś z Was z prośba o korepetycję?
    Strasznie bym chciała, żeby mnie ktos na żywo wiązań pouczył i palcem pokazał co źle robię, bo średnio mi idzie.

Chustomanka Awatar darijah
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Indi ja będę w Żyrardowie od 26-go. Co prawda chustuję od niedawna i pewnie sama robię masę błędów ale miloby było się spotkać :-D Czy "Tygielek" nadal działa?
    Miluszka ::marzec 2008 :: Olafko ::lipiec 2011::

https://www.facebook.com/MioUnico - unikatowe nery na różne bajery dla dziarskich chustomatek; szyte z nowych, recyklingowanych i chustowych materiałów; również na indywidualne zamówienia ::

Chustonówka
    Miejscowość
    PiastĂłw k. Warszawy

Domyślnie

Ja też mogę podjechać Tygielek nie dość że działa to ma się dobrze. Podobno właściciele otwierają/otworzyli drugi lokal o podobnym charakterze.

Chustonówka

Domyślnie

Ech a mnie się wszystko posypało. Musze dłużej poczekac na paszport dla malucha i pewnie Żyrardów odwiedze dopiero po wakacjach

Chustopróchno Awatar Budzik

Domyślnie

Ja nie mieszkam w Żyrardowie, tylko w Jaktorowie, ale jak któraś jest chętna, to mogę coś pomóc (chociaż sama jestem amatorką, noszę od 8 miesięcy). Problem tylko polega na tym, że nie mam prawa jazdy, a z dwójką dzieci pociągiem ruszam się w ostateczności, więc mogę zaprosić do siebie, jeśli chętna ma samochód

Uprawnienia umieszczania postów