Tomek (III.07) Asia (X.09)
Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule® Dresden
http://fotelik.blox.pl/html
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
Na stronie Bamberoo sa dwie nasze fotki, ale ja dalam Edit zgode na publikacje tych zdjec, wiec to zupelnie inna sprawa. Poza tym bardzo lubie nosidla Bamberoo!
Na blogu chustowych jakiejs rosyjskiej mamy tez byly 3 nasze foty, foty chust farbowanych i Orlinka zachustowanego, oraz samego Orlinka z farbowana przeze mnei chusta. Wscieklam sie, napisalam do wlascicielki bloga.
Ale gdyby Infant fotki mojego mlodzienca w MT, nosidle opublikowal na swojej stronie to krew by mnie chyba zalala.. moze dlatego tez, ze nic co robi Infant mi sie nie podoba, ze robia takie podroby innych rzeczy, w tym Ergo..
Kurcze!Który to już raz sprawa z Infantem?Nie ma jakiegoś bata na nich?Jakieś organizacje konsumenckie itp
Ps.Niedawno znajoma chwaliła mi MT infanta.Już wiem dlaczego!Naoglądała się na aukcjach zupełnie czegoś innego,niż sami sprzedają.Muszę dać jej znać![]()
wklejam Ci linka do zdjec ktore przegladalam, ostrzegam na niektorych drastyczne wiazania!!
http://images.google.com/images?hl=d...ed=0CCoQsAQwAw
Ja mam wogole niemieckie oprogramowanie i szlag mnie trafia bo ja komputerowego niemieckiego nie kumam i sobie glos skasowalam na amen
i nie wiem jak naprawic![]()
GAJENKA-23.12.08
Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®
No to na pewno kobitki z Eden Mei Tai zareaguja!
napisałam do sprzedawcy wczoraj i... cisza...
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Pisałam do Allegro w tej sprawie, ale odpisali, że nic nie zrobią dopóki nie zgłosi się właściciel któregoś ze zdjęć i nie poinformuje, że nie wydał zgody na używanie. Może jak ktoś rozpozna, to trzeba by było ich pogonić. To co robią jest bardzo nie fair.
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Na to wyglada..
GAJENKA-23.12.08
Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®