Pokaż wyniki od 1 do 20 z 253

Wątek: FLIP, otulacz

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar kubutkowa
    Miejscowość
    Reykjavik / Poznań

Domyślnie

Dołączam do fanek!Nie jestem co prawda ekspertką,ale flip plus wklad sprawdza sie super!Używamy tez z tetrą i nie ma problemu.Otulacz bardzo dobrze trzyma,nie mielismy wycieków.Wkłady są bardzo chłonne.Byłam dziś nawet zaskoczona,ponieważ moj mąz zapomniał () przewinąć młodego przez...dość długi czas.Nic nie wyciekło,i wkład i otulacz spisał sie na medal.
    Polecam!

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie super

ja mam 2 flipy niebieskie i leci do mnie jeszcze jeden różowy .wkłady używam mam sucho z microfibry i jestem bardzo zadowolna.nic nie przecieka,nie mielismy żadnych wypadków.czasami wkładam tetre gdy wszstkie wkłady sa mokre.a na noc pod microfibre zakładam cienka tetre i wytrzymuje og ok 8 wieczorem do 8 rano bez wypadków.zdecydowanie polecam.nio i mało pracy econobum raczej nie-słabe zapiecie|(jednorzedowe i bez zakładek i pieluszki sie u nas troche przesuwały)nio

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

troche pokombinowałam i poskładałam i pociełam kawałki froty,troche bawełny ,troche flanelki i poskladałam dalam krwcowej do poszycia i mam teraz dodatkowe 6 wkładów na wzór wkłądów mikrofbry bumgenius,na grubosc tez troche zgapiłam i przeszycia tez mi krawcowa zrobila i jest gicio,fajnie sie prawdza na śmiganie Młodej w domku

Chustomanka Awatar blabla0
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

sprytnie można by tez zwykły wkład mikrofibrowy za 6 zl u fartaliny obszyć jeszcze czymś i mikropolarkiem i tez by było... hmmm tylko kto by mi to zrobił...

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

wiesz co ja tak pociełam,pospinalam szpilkami,zanioslam kobicie ,dalam na wzor wkladke mam sucho bumgenius potłumaczylam zeby mi przeszycia tez zrobila jak w orginalach do skladania i jest git.byle ktora krawcowa w okolicy ci to zrobi(albo znajoma z maszyna co choc trzoszke umie szyc),bo owerlokiem wystarczy zrobic.kosztowalo mnie to 2 dyszki nie liczac wkladu wlasnego (jak policzylam ze musialabym dokupic z 6 wkladek to sie za glowe zlapalam,(ja na skladanie za leniwa,a M. to nie chce tez skaladac) a cio tam masz to mozesz uzyc wlasciwie,ja dalam tez do pozszywania male reczniki z frotki(nie maial akurat kultowych z ikei,bo mi po reczniczki niepodrodze)ale kupilam w markecie takie mieciutkie za 5 zetka i sa tez oki(moze nie jakies eko super ale są)

Chustomanka Awatar blabla0
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

a jak wam sie sprawdzaja wkłady mam sucho przy starszych dzieciach? ja mam 2-miesieczne i wkłady sa super, ale zastanawiam sie czy wystarcza przy wiekszym wiecej sikajacym dziecku?

Chustonówka Awatar NiLLi

Domyślnie

Mojemu synkowi wkłady mikrofibrowe starczały na około 2 siknięcia. Zmieniałam wkład mniej więcej co 30-60min

Uprawnienia umieszczania postów