Pokaż wyniki od 1 do 20 z 253

Wątek: FLIP, otulacz

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Luthienna
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Również skusiła mnie promocja. Testuję Flipy i jestem bardzo zadowolona. Moją pierwszą pieluszką na próbę była NB i niestety mocno obcierała fałdki na udach a gumka bardzo mocno odciskała się na brzuchu i pleckach. Przy Flipie nie mam tego problemu ( no moze bardzo delikatny odcisk na plecach -ale brzuszek i udka nienaruszone ) Synek waży 12 700. Wkładka jest na tyle szeroka iż nie zauważyłam aby pul dotykał do ciałka. Do Flipów często wkładam tetrę, którą po prostu składam tak, ze jest jeszcze trochę szersza niż wkład. A teraz czekam aż przyjdą formowanki i przetestuję je we Flipie...

Chustonoszka Awatar Sylaba

Domyślnie

No to się skusiłam i też zamówiłam 2 Flipy (ten drugi gratis glownie mnie przekonał) i wkładki dodatkowe a jako że dopiero zaczynam przygodę z wielorazowkami to mam nadzieje że sie nie zawiodę. Jak pokocham ten rodzaj pieluszkowania to nastepne będą beehinds (od samego patrzenia sie zakochałam a wasze opinie tylko wzmocniły to uczucie

Chustonoszka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Ja na razie zdecydowałam się na econobuma i czekam na przesyłkę (oj wolno idzie, wolno, już nie mogę się doczekać też tak miałyście na poczatku??). Dopiero zaczynam zabawe z wielorazówkami, wiec jak mi się spodobają, to pewnie zamówię Flipy.

Chustomanka Awatar blabla0
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

ja zamówiłam i econobuma i flipa, jeszcze nie uzywałam bo dzidzia w brzuszku ale wydaje mi sie że flip jakis taki milszy jest, ma zakładki które trzymaja wkład, a econobum to sam otulacz,a wkład bawełniany jakis taki duży i gruby, pewnie sie sprawdzi przy starszym dziecku ale na noworodka to jakos tak... nie wiem czy bede go uzywac

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Flip zdecydowanie stał się jedną z moich ulubionych pieluszek.
    Nie znalazłam póki co żadnej wady!

Chustomanka

Domyślnie

U na flip + dobrze chłonna formowanka z polarem od pupy daje radę całą noc. Śpię sobie spokojnie nigdy żadnych przecieków nie było

Chustoholiczka Awatar Luthienna
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

U nas dzisiaj dopiero pierwsza próba: 2 i pół godzinna drzemka w otulaczu Flip i kieszonce formowanej ( wcześniej na noc i drzemki jednorazówka). Efekt mnie zadowolił ( pewnie dzisiaj zaryzykuje całą noc - tylko czy 10/11 godzin to nie za dlugo w jednym zestawie?). Na godzinne spacery chadzamy w wersji Flip + wkładka ( ponieważ chcę aby czuł że nasiusiał) - nic nie wycieka a Młody chyba jednak nie czuje tego co ja bym tak bardzo chciała aby czuł

Uprawnienia umieszczania postów