Efcia, przypatrz się, czy nie wałkuje Ci się tetra, czy co tam wkładasz na pleckach, stąd te uciski?
Efcia, przypatrz się, czy nie wałkuje Ci się tetra, czy co tam wkładasz na pleckach, stąd te uciski?
Ja kupiłam Flipa niedawno i faktycznie to super otulacz bardzo podoba mi się zapięcie podwójny rząd nap i elastyczne uszka, gumki ma delikatne nie uciskają przynajmniej mojej córyOtulacz otula nawet obszerne formowanki. Brakuje mi tylko jakiejś gumeczki z przodu bo jednak przód troszkę odstaje szczególnie na formowance. Flip lovelance na tyle mi się spodobał że dokupiłam sobie jeszcze turkusowy
Jeszcze jakiś fiolet by się przydał
![]()
Lidka 29/10/2010i dwa aniołki
Bazarek: http://www.chusty.info/forum/showthr...99#post3469899
Hand made rękawiczki wełniane: http://www.chusty.info/forum/showthr...14#post3469914
I ja skusiłam się na flipaBardzo lubię kieszonki BG i ich otulacz również trafił w moje gusta
. Gumki miękkie nie odciskają, można ładnie dopasować otulacz do dziecka. Zakładki pomocne żeby wkład się nie przesuwał i nic nie wyciekało - super. Materiał miękki i miły w dotyku. Polecam.
Nasze najlepsze otulacze!
Przy czym wolę wersję z napkami niż z rzepem.
Wersja z rzepem ma z tyłu, na pleckach miękkie części rzepu do przyklejenia ostrych części rzepu na czas prania, czy przy przewijaniu. To się córeczce niestety nie podobało, swędziało ją i musiałam te części odpruć.
Ale podstawowa funkcjonalność wersji z rzepem tak samo dobra jak w tej z napkami.
Aha, my używaliśmy tego otulacza gdzieś od 6 tygodnia, córa miała wtedy jakieś 4,5kg.
u mnie juz kilka roznych otulaczy sie przewinelo, ImseV, bambinomio, i jeszcze jakies, ale flipy wygrywaja ze swoja niezawodnoscia i nieprzeciekalnoscia. na poczatku trudno bylo wyczuc jak bardzo zapiac te napy, zeby nie przecieklo, a jednoczesnie zeby nie bylo malemu za ciasno, ale jakos sie udaje
A ja posiadam 6 sztuk tego cuda. Potwierdzam niezawodność. Raz tylko zdarzył nam się przeciek, ale to po tym jak włożyłam tam felerne wkłady, po których wszystko spływa zamiast wsiąkać. Poza tym czego bym tam nie włożyła to sprawdza się super. Mój mąż najbardziej lubi małej zakładac Flipy, zwłaszcza AlbertaNawet jeśli ma do wyboru cały kolorowy stosik to i tak Albert idzie na pierwszu rzut
Mam tylko egzemplarze zapinane na napki, ale zastanawiam się nad wypróbowaniwm sztuki z rzepami. Zakłada się na pewno szybciej i łatwiej dopasować.
Pamiętam jak przybierałam się zakupu otulacza i ze względu na tyle pozytywnych opinii skusiłam się właśnie na flipa,jakim było zaskoczeniem,gdy za każdym razem po jednym siku mała była cała do przewinięcia,bo przeciekał nam niemiłosiernie,czy to na wkładach,czy na tetrze,czy też na formowankach. Jedno co mi się podobało to że gumki są na tyle elastyczne i delikatne,że się nie odciskają i jego cieniutki Pul.