Pokaż wyniki od 1 do 20 z 253

Wątek: FLIP, otulacz

Mieszany widok

Chustonoszka
    Miejscowość
    Bogunice k. Rybnika

Domyślnie

Dziewczyny, co wy pakujecie do tych Flipów, że wam nie przeciekają? Mnie się już kilka razy przeciek zdarzył, choć za każdym razem się tego spodziewałam, bo działo się to głównie wtedy, gdy małemu przedłużała się drzemka. Ja do Flipów mam pieluszki bambusowe Kikko i tetrę LUX, sprawdza się nieźle, ale na moim półroczniaczku dłużej niż 1,5 do 2 godz. więcej nie wytrzyma. Czytam, że polecacie prefoldy z pieluszkarni, a co poza tym?

Chustomanka Awatar mamaUlki
    Miejscowość
    Dzierżążno

Domyślnie

Spróbuj jakieś chłonne formowanki, albo ja jeszcze do tetry dokładałam wkład bawełniany albo możesz mikrofibrowy albo jakiś inny.

Chusteryczka Awatar urticea
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez efkaskorupka Zobacz posta
    Dziewczyny, co wy pakujecie do tych Flipów, że wam nie przeciekają? Mnie się już kilka razy przeciek zdarzył, choć za każdym razem się tego spodziewałam, bo działo się to głównie wtedy, gdy małemu przedłużała się drzemka. Ja do Flipów mam pieluszki bambusowe Kikko i tetrę LUX, sprawdza się nieźle, ale na moim półroczniaczku dłużej niż 1,5 do 2 godz. więcej nie wytrzyma. Czytam, że polecacie prefoldy z pieluszkarni, a co poza tym?
    wkłady flip są super
    08.2011 04.2014

Chustonoszka
    Miejscowość
    Bogunice k. Rybnika

Domyślnie

urticea jeśli chodzi ci o te "mam sucho", to posiadam dwa takowe. Z flipem używam ich rzadziej, bo strasznie mi się przesuwają w prawo i w lewo, a przez to mieliśmy przecieki. Natomiast świetnie się sprawdzają w kieszonkach Charlie Banana (kładę je na polarek, kiedy jest już przesikany), bo dopasowują się do przedniej kiszeni. Wiem, że są jeszcze wkłady z Flipa typu prefold a tych nie używałam.

Chustofanka Awatar Dorotaa
    Miejscowość
    Kato

Domyślnie

Mam Flipy z wkładami flipowymi i w sumie jestem zadowolna, tylko te wkłady takie duże są wg mnie. A jak się złoży jeszcze z tej jednej strony część to w ogóle duża pupa też się robi. Ale nie przeciekają ani nic

Chustonówka Awatar gilese
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

Mam jeden i więcej raczej nie kupię, ale raczej dlatego, że wolę kieszonki i AIO. Przyłączę się do opinii że jest za drogi, mam wkład sucha pielucha i jest tak ogromny, że jeszcze go małemu nie założyłam. Ogólnie nie przecieka i dobrze sprawdza się na nocnych formowankach. Razem z tetrą niestety się brudził i był do prania za każdym razem. Ogólnie ma swoje plusy, ma swoje minusy.

Chustomanka
    Miejscowość
    Gdynia

Domyślnie

Dla nas niezastąpiony na noce- formowanka bambusowa i flip. Próbowaliśmy aio i przeciekało niestety. Wkładów nie mam ,bo używam z muślinami i formowankami.
    Jak dla mnie jest świetny i niezawodny.

Chustomanka
    Miejscowość
    już nie Gdańsk

Domyślnie

jestem zadowolona z flipa, używam do niego formowanek i pieluszek składanych

Uprawnienia umieszczania postów