Czy ktoś już używa tego otulacza? Czy jest sens kupować dla 13kg dziecka? I może jakieś opinie o tym otulaczu, proszę bardzo![]()
Czy ktoś już używa tego otulacza? Czy jest sens kupować dla 13kg dziecka? I może jakieś opinie o tym otulaczu, proszę bardzo![]()
Ostatnio edytowane przez spinek ; 06-01-2015 o 15:24
Karolina - 16.05.2008
Weronika - 21.01.2011
Zamówiłam i czekam na dostawę. Dam znać jak się sprawują. Decyzję o zakupie podjęłam czytając to forum
http://www.diaperswappers.com/forum/...d.php?t=858823
Na 12kg pupę jest trochę mały
EDIT: wydawał się mały po przymiarkach do bambino mio.Teraz na pupie z tetrą jest ok.
Ostatnio edytowane przez machma ; 02-02-2010 o 16:03
P(III 2008), T(XI 2011), R(*III 2014), B (III 2018)
tutaj http://www.diaperswappers.com/forum/...858823&page=65 w poście 642. Flip na 3 miesięcznym i 2 letnim chłopcu![]()
Ostro sei promuja, prawie wszedzie wersja 'dwa w cenie jednego'
W stanach maja juz flipy we wszystkich bumgeniusowych kolorach.
Sie zastanawiam, czy do tetry jednego/tzn dwochnie zamowic. Nie wiem tylko jak beda sie nosily latem, bo jakos nie wyobrazam sobie samego pula przy ciele malucha.
Wydaje mi się, że pul w miejscach gdzie dotyka skóry uszyty jest materiałem do góry więc warstwa laminatu nie dotyka bezpośrednio skóry.
Ostatnio edytowane przez bianka2009 ; 03-02-2010 o 11:09
Jak to jest żena 13kilową pupcię Zuzi luandzi flip jest dobry a na 12,5kilową pupę dzidzi machma jest za małyNawet na 2,5 latka trzy misie pasuje. Nic z tego nie rozumiem. Niedługo będę testować na 12kilowej pupci mojej córci i aż się boję.
Ostatnio edytowane przez bianka2009 ; 04-02-2010 o 01:57
Poprawiałam mojego wczesniejszego posta.Jak pisałam,ze mały to nie był mierzony na pupie, tylko przyłożony do bambino mio.Więc pisze jeszcze raz: na Pita otulacz pasuje a nawet jest mały zapasik.Pisałam już tez gdzies,ze w zapewnienia producenta.ze otulacz do 18 kg nie wierzę.Ale mam nadzieję,ze jak Pit będzie miał 18kg to nie będzie używał otulacza.
I przy dosyć ruchliwym dziecku tetra nie przesuwa się a i z wkłądką daje radę.
Bardzo przepraszam za zamieszanie pieluchowe
P(III 2008), T(XI 2011), R(*III 2014), B (III 2018)
Doradźcie proszę, bo mam dylemat.
Kusi mnie promocja otulacza FLIP One Size na napy (2 w cenie jednego), ale nie ma on falbanek przy nóżkach i nie wiem czy się sprawdzi. Może ktoś go ma i już sprawdził?
Do tej pory używaliśmy tylko ImseVimse, ale zaczęły przeciekać. Mały ma już rok więc pewnie siusiu większe.
tu jest temat o flipie http://www.chusty.info/forum/showthr...IP-z-BumGenius
przejrzyj ten wątek koniecznie
http://www.chusty.info/forum/showthr...IP-z-BumGenius
Zawsze warto najpierw użyć w narzędziach "szukaj", bo często pytania się powtarzają. Powodzenia!
Dzięki wielkie!!!
A wydało mi się, że przejrzałam dobrze wątki. Tak to jest jak się szuka z małym ruchliwcem na kolanach. W każdym bądź razie decyzja zapadła. ZAMAWIAM
.
Zyta, bo zauważ, że jest podforum "recenzje" i tam znajdziesz szczegółowe informacje o konkretnych pieluchach.
Bianka, razem pisałyśmy![]()
Ewinka
Zyta dobry wybór ja jestem bardzo zadowolona z niego.
Ha, ja mam 1. Jestem zachwycona. Ale- mam wzmocnione napki do zakładania- z przodu. Te do zmniejszania z przodu na goły pul. Myślałam ze wszystkie tak maja! Nic mi sie na szczęście nie dzieje w tym miejscu, ale mnie zaciekawilo. Nowsze maja wzmocnione i zapiecie i zmniejszanie?
Ja kupiłam 4 flipy w promocji - kup jeden a drugi otrzymasz gratis. Nie pisało nic, że ten drugi będzie niepełnowartościowy. No ale to zawsze za darmo jaki by nie był. Jednak mogli napisać jakąś informację.Ten ze wzmocnionymi napkami jest nie do zdarcia jak dla mnieUżywam od ponad roku i wszystko ok. Uwielbiamy je
EDIT: oczywiście otulacza używają moje dzieci nie ja hehe![]()
Ostatnio edytowane przez bianka2009 ; 01-03-2011 o 10:33
Ale macie wzmocnione dokładnie WSZYSTKIE napy? Bo ja mam wzmocnione tylko 2 pierwsze górne rzędy nap - te do zapinania w pasie, a te pozostłe do zmniejszania rozmiaru są nabite na goły pul i tez zauważyłam, że w jednym miejscu robi się dziurkaKupiłam w promocji 10% taniej i zastanaiwam sie czy nie reklamować
Tylko wcześniej chciałabym sie dowiedzieć, czy istnieje tez wersja ze wzmocnionymi wszystkim napami.
A poza tym to bardzo fajne otulacze i tak jak pisza dziewczyny - pasują do wszystkiego![]()
Ostatnio edytowane przez sunDay ; 20-04-2011 o 23:00
ja kupiłam w ekomaluchu 2 komplety flipów i 3 sztuki miały wzmocnienia na wszystkich napkach,nawet na tych od zmniejszania rozmiaru,a jeden nie miał i właśnie w tym jednym poszły mi oczka przy napkach.Zadzwoniłam do sklepu i oczywiście przyjeli mi reklamacje,jeszcze nie wiem co zadecydował producent, bo dopiero minął tydzień,moim zdaniem nie ważne czy w promocji czy nie,pieluszka powinna sprawować się ok![]()