Strona 9 z 13 PierwszyPierwszy 12345678910111213 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 180 z 253

Wątek: FLIP, otulacz

Domyślnie

powiem szczerze, kupiłam flipa na bazarku za 40zl i wg mnie to powinna być maksymalna cena regularna. Nie żeby się coś z nim działo, absolutnie. Ale to tylko kawałek materiału z kilkoma napami na dodatek wg mnie za szeroki w kroku ale być może zależy co się włoży. ja na razie testuję z tetrą, uczę się dopiero flipa może odkryje przede mną tajemnice

Chustomanka
    Miejscowość
    Trójmiasto

Domyślnie

Przyłączam się do pochwalnych recenzji flipa. Pasuje do wszystkiego, pięknie się układa i dopasowuje. Używamy już od 8 miesięcy i cały czas świetnie się sprawdza.
    Co do tego wzmocnienia, to wydaje mi się, że starsze wersje nie mają tego. Mam dwie sztuki kupowane rok temu, a z tego co widzę to te nowe kolory mają już wzmocnienia. Może te ciemnoniebieskie, ciemnozielone i różowe są jeszcze ze starego rzutu?

J. 2010, W. 2013, A. 2021

Domyślnie

mój niebieski nie ma wzmocnień a nic się z nim nie dzieje, wygląda jak nowy. Jestem z flipa coraz bardziej zadowolona, choć bywa że za słabo go zapnę i wtedy młodemu pielucha wisi między nogami. Bardzo dobrze komponuje się z pieluchami składanymi.

Chustomanka Awatar anitanelka
    Miejscowość
    Konin

Domyślnie

Ja też flipa bardzo lubię... U nas 5,5kg w tej chwili ale już od jakichś 4,5kg świetnie się sprawuje, ładnie leży, PUL milutki i nic nie odciska... lamówka niestety się nie sprawdza u nas a FLIP rewelka

Chustomanka Awatar pyzata
    Miejscowość
    Kalisz

Domyślnie

Używamy Flipa odkąd mała skończyła 10 dni, fakt, ważyła wtedy już 4,5 kg; i świetnie się sprawdza do prefoldów,my mamy akurat pieluszkarni i to przy noworodku i małym niemowlaku fajna opcja. Dobrze i funkcjonalnie uszyty otulacz.

Chustofanka Awatar morla1
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Super otulacz, używam z tetrą bambusową i jestem zachwycona.

Chustonówka

Domyślnie

moja reklamacja flipa została uwzględniona i dostałam nowy egzemplarz niestety znów starsza wersję, bez wzmocnień na wszystkich napach :/

Chustonoszka Awatar ela84
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

To jest Tomek - około 3,5 kg. Troszkę jeszcze flip za duży, ale sporo wchłania. Nie żałuję, że kupiłam dwa flipy.
    Tomek ur. 8 lipca 2011
    Testuję pieluchy i inne rzeczy: http://ekotest.blog.pl/

Chusteryczka Awatar schiselle
    Miejscowość
    Radom

Domyślnie

wszyscy zachwalają, a mój na półce leży...czas wypróbować
    Jo 2011 Al 2017 ​Ga 2019

Chustofanka Awatar marzen@
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

Mam 3 flipy (kupiłam na raz i obawiałam się trochę, że przesadziłam - gdyby mi nie spasowały to szkoda by było) i jestem baaaaardzo zadowolona. Świetnie się sprawdzają z prefoldami (także z innych firm), wkładami z mikrofibry, tetrą. Generalnie można do nich wkładać co tylko się chce.

Chustofanka

Domyślnie

My też używamy i się sprawdza na razie na stanie jeden na wypróbowanie, ale pewnie jeszcze dokupię. Wkładamy tetrę, wkłady ( BTW te Flipowe sucha pielucha są super ), formowanki. Igi waży coś koło 6,5 kg.

Chustomanka Awatar mamaUlki
    Miejscowość
    Dzierżążno

Domyślnie

Ja też mam na razie jednego i jestem bardzo zadowolona Wkład sucha pielucha jest bardzo chłonny nawet przy mojej 1,5 rocznej 11 kg córce!! Flip jest cieniutki i mięciutki, ładnie się układa na pupie. Stosujemy do wszystkiego same wkłady, tetra, formowanki. Muszę sobie jeszcze dokupić

Chusteryczka

Domyślnie

Ja tam wolę sam flip, a nie bumgeniusa. Zalety flipa (samego otulacza) - można w niego włożyć wszystko (tetra, flanela, ręcznik, wkłady); bardzo szybko schnie; ładnie rośnie wraz z dzieckiem (moje dziewczynki mają obecnie 11 mcy, flipy zakładam im od kiedy miały jakieś 3 kg)

Chustomanka Awatar magda091

Domyślnie

kurcze nie wiem co źle robię, ale mi flip narazie nie podchodzi, zawsze mi się ubrudzi kupą przy gumkach) - wkładam prefoldy i wkłady miobust (czy jakoś tak), jakieś sugestie?

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

jak dziecię małe, a kupy mleczne, to chyba jedyne co moższesz zrobić, to używać formowanki... Nie miałam formowanek, więc nie używałam, dokupiłam otulaczy (flipów i potem close parents) i zmieniałam przy kupach.
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

ja też zmieniam po niemalże każdej kupie...
    dlatego mam 5 otulaczy

Chustofanka Awatar Pastela
    Miejscowość
    lubuskie

Domyślnie

Polubiłam Flipa dopiero jak Zosia przekroczyła 5 kg, może 6 wcześniej przeciekał przy gumkach. Teraz pasuje, ale używam ich tylko jak nie mam pod ręką wełny ;p bo jednak pul to pul...
    Mam 2 szt. w rezerwie.
    Mleczne kupki rzeczywiście wypływają i brudzą gumki ale to chyba norma. Jak dobrze że moja mała już od dawna kupę robi na nocnik ;P
    Wiktor lipiec 2007r. i Zosieńka 11 marzec 2011r.

Chustonówka
    Miejscowość
    Warszawa Wola

Domyślnie FLIP

Ja też przyłączę się do pochwał. mam 5kg córeczkę i FLIP bardzo dobrze nam się sprawdza. Akurat to jest pierwszy otulacz który nie przeciekł mi i nie ubrudził się kupką przy używaniu prefoldów.

Delikatny material, dobrze uszyty, fajne napki. Sporo pomieści, a jednak nie robi dużej pupy.Polecamy

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kawiareczka Zobacz posta
    powiem szczerze, kupiłam flipa na bazarku za 40zl i wg mnie to powinna być maksymalna cena regularna. Nie żeby się coś z nim działo, absolutnie. Ale to tylko kawałek materiału z kilkoma napami na dodatek wg mnie za szeroki w kroku ale być może zależy co się włoży. ja na razie testuję z tetrą, uczę się dopiero flipa może odkryje przede mną tajemnice
    Mam takie same odczucia co do flipa, tzn. za drogi i za szeroki w kroku, ale być może to drugie docenię jak zaczną się wielkie siki i będę musiała więcej pakować do środka

Chustomanka Awatar mamaUlki
    Miejscowość
    Dzierżążno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamaUlki Zobacz posta
    Ja też mam na razie jednego i jestem bardzo zadowolona Wkład sucha pielucha jest bardzo chłonny nawet przy mojej 1,5 rocznej 11 kg córce!! Flip jest cieniutki i mięciutki, ładnie się układa na pupie. Stosujemy do wszystkiego same wkłady, tetra, formowanki. Muszę sobie jeszcze dokupić
    po początkowym zachwycie tym otulaczem teraz znalazłam lepsze

Uprawnienia umieszczania postów