Strona 8 z 13 PierwszyPierwszy 12345678910111213 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 160 z 253

Wątek: FLIP, otulacz

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

ja pomoge bo dlugo uzywalam obu
    Bambino Mio sa najlepsze do tetry i prefoldow,raczej srednie do formowanek bo calych nie pokryja chyba ze sa bardzo dopasowane do cialka
    Flip najlepszy do formowanek i wszystkiego innego
    Bartek 02.05.2007 Ksawery 07.08.2010 Sara 28.04.2012

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

ja tam wole napy i juz,po za tym rzepy sie szybciej zuzywaja oblaza i wogole.poza tym moje dziecko rozpina ieluszke na rzepy od razu a napy raczej nie.
    babbono mio jak taka zakladke jakby falbanke a flip nie.ogolnie flip super.
    Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)

Chustomanka

Domyślnie

Mam 4 flipy już od roku i dopiero teraz zauważyłam , że dwa są od spodu w miejscu napek wzmocnione dodatkową warstwą a w dwóch napy nabite są na goły pul. Efekt jest taki, że we flipach bez wzmocnienia napek od napki w dół lecą oczka a w jednym już zrobiła się dziurka Chodzi dokładnie o miejsce gdzie nabite są napy do zmniejszania rozmiaru. Macie podobny problem?

Chustonoszka Awatar biankaaa
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

My mamy Flipy tylko z "podszytymi" napkami i uszkodzeń brak. Moze te nie wzmocnione to jakis starszy typ flipa?

Ja również przyłączam się do zachwytów nad Flipem. Pasuje do każdej - nawet sporej - formowanki, świetnie sprawdza sie z prefoldmi, zwykłą tetrą czy wkładami. Z oryginalnych wkładów Flip wolę te organiczne - są chłonne, dobrze się układają i naturalne.

Chustoholiczka Awatar sheana
    Miejscowość
    Puszcza (krk)

Domyślnie

Ha, ja mam 1. Jestem zachwycona. Ale- mam wzmocnione napki do zakładania- z przodu. Te do zmniejszania z przodu na goły pul. Myślałam ze wszystkie tak maja! Nic mi sie na szczęście nie dzieje w tym miejscu, ale mnie zaciekawilo. Nowsze maja wzmocnione i zapiecie i zmniejszanie?

Chustomanka

Domyślnie

Ja kupiłam 4 flipy w promocji - kup jeden a drugi otrzymasz gratis. Nie pisało nic, że ten drugi będzie niepełnowartościowy. No ale to zawsze za darmo jaki by nie był. Jednak mogli napisać jakąś informację.Ten ze wzmocnionymi napkami jest nie do zdarcia jak dla mnie Używam od ponad roku i wszystko ok. Uwielbiamy je
    EDIT: oczywiście otulacza używają moje dzieci nie ja hehe
    Ostatnio edytowane przez bianka2009 ; 01-03-2011 o 10:33

Chustonówka

Domyślnie

Ale macie wzmocnione dokładnie WSZYSTKIE napy? Bo ja mam wzmocnione tylko 2 pierwsze górne rzędy nap - te do zapinania w pasie, a te pozostłe do zmniejszania rozmiaru są nabite na goły pul i tez zauważyłam, że w jednym miejscu robi się dziurka Kupiłam w promocji 10% taniej i zastanaiwam sie czy nie reklamować Tylko wcześniej chciałabym sie dowiedzieć, czy istnieje tez wersja ze wzmocnionymi wszystkim napami.

A poza tym to bardzo fajne otulacze i tak jak pisza dziewczyny - pasują do wszystkiego
    Ostatnio edytowane przez sunDay ; 20-04-2011 o 23:00

Chustofanka Awatar mamapatryka
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

ja kupiłam w ekomaluchu 2 komplety flipów i 3 sztuki miały wzmocnienia na wszystkich napkach,nawet na tych od zmniejszania rozmiaru,a jeden nie miał i właśnie w tym jednym poszły mi oczka przy napkach.Zadzwoniłam do sklepu i oczywiście przyjeli mi reklamacje,jeszcze nie wiem co zadecydował producent, bo dopiero minął tydzień,moim zdaniem nie ważne czy w promocji czy nie,pieluszka powinna sprawować się ok

Chustonoszka Awatar biankaaa
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamapatryka Zobacz posta
    ja kupiłam w ekomaluchu 2 komplety flipów i 3 sztuki miały wzmocnienia na wszystkich napkach,nawet na tych od zmniejszania rozmiaru,a jeden nie miał i właśnie w tym jednym poszły mi oczka przy napkach.Zadzwoniłam do sklepu i oczywiście przyjeli mi reklamacje,jeszcze nie wiem co zadecydował producent, bo dopiero minął tydzień,moim zdaniem nie ważne czy w promocji czy nie,pieluszka powinna sprawować się ok
    Moja reklamacja dokladnie tego samego w ekomaluchu jest rozpatrywana juz kilka tygodni

Domyślnie

Też kupowałam 2 flipy w Ekomaluchu - na szczęście oba mają wzmocnienia na wszystkich napkach. Nigdy się temu nie przypatrywałam, nie wiedziałam, że można inaczej
    Lubię być z Wami

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

ha to mój nie ma wzmocnienia, a nie był promocyjny...reklamować mówicie?
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

Ja też nie zwracałam na to uwagi,ale używałam go tylko 3 dni i zauważyłam te dziurki i dopiero wtedy zauważyłam różnicę w tych podszyciach

Chustofanka Awatar Gula
    Miejscowość
    Warszawa, Ursynów

Domyślnie

o rany! ide ogladac moje flipy! :-0
    Matyna&Julka (9.06.2010)

Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

Moim zdaniem dlatego puszczają te oczka(u mnie to wyglądało jak oczko w rajstopie),bo napka nie jest niczym wzmocniona a przecież dzieć się rusza i cała pieluszka ''pracuje''

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gula Zobacz posta
    o rany! ide ogladac moje flipy! :-0
    Uwielbiam to forum, w życiu bym się temu nie przyglądała, przeczytałam, poleciałam grzebać w wiaderku Reklamujcie Dziewczyny, może jakaś partia felerna Wam się trafiła
    Lubię być z Wami

Chustofanka Awatar Gula
    Miejscowość
    Warszawa, Ursynów

Domyślnie

no u mnie to tak wyglada - ech!

Matyna&Julka (9.06.2010)

Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

u mnie w tych dobrych to wygląda tak:
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...720d9e487.html

jak nic się nie dzieje to nie masz się czym przejmować

Chustonówka

Domyślnie

U mnie wyglada to tak jak na zdjęciach u Guli Mamapatryka - w Twoich flipach jest super!
    Oczka zaczely puszczac jak rozpinałam napy przygotowując otulacz do prania. Kupilam w Krainie Pieluszek 10% taniej i jednak bede reklamowac. Przeciez to nie sa tanie rzeczy!

Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

Dziewczyny reklamujcie,nie ważne ile kosztuje pieluszka,ma służyć ponoć dwójce a nawet trójce dzieci(tak przecież reklamują się producenci).
    Ja reklamowałam i czekam na odpowiedź ze sklepu.

Chustomanka Awatar jadorota
    Miejscowość
    Wielkopolska

Domyślnie

Jak się wypiorą też sprawdzę. Dla mnie flipi to jak na razie numer jeden, ale rzecz jasna Maniek ma 3 tygodnie więc super doświadczona nie jestem Z mojego skromnego doświadczenia to powiem, że są mięciutkie i świetnie się dopasowują i do tetry i do formowanki... No i schną szybciutko.
    Dorota i trzech muszkieterów '03, '05, '11

Uprawnienia umieszczania postów