ja pomoge bo dlugo uzywalam obu
Bambino Mio sa najlepsze do tetry i prefoldow,raczej srednie do formowanek bo calych nie pokryja chyba ze sa bardzo dopasowane do cialka
Flip najlepszy do formowanek i wszystkiego innego![]()
ja pomoge bo dlugo uzywalam obu
Bambino Mio sa najlepsze do tetry i prefoldow,raczej srednie do formowanek bo calych nie pokryja chyba ze sa bardzo dopasowane do cialka
Flip najlepszy do formowanek i wszystkiego innego![]()
Bartek 02.05.2007Ksawery 07.08.2010
Sara 28.04.2012
ja tam wole napy i juz,po za tym rzepy sie szybciej zuzywaja oblaza i wogole.poza tym moje dziecko rozpina ieluszke na rzepy od razu a napy raczej nie.
babbono mio jak taka zakladke jakby falbanke a flip nie.ogolnie flip super.
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)
Mam 4 flipy już od roku i dopiero teraz zauważyłam, że dwa są od spodu w miejscu napek wzmocnione dodatkową warstwą a w dwóch napy nabite są na goły pul. Efekt jest taki, że we flipach bez wzmocnienia napek od napki w dół lecą oczka a w jednym już zrobiła się dziurka
Chodzi dokładnie o miejsce gdzie nabite są napy do zmniejszania rozmiaru. Macie podobny problem?
My mamy Flipy tylko z "podszytymi" napkami i uszkodzeń brak. Moze te nie wzmocnione to jakis starszy typ flipa?
Ja również przyłączam się do zachwytów nad Flipem. Pasuje do każdej - nawet sporej - formowanki, świetnie sprawdza sie z prefoldmi, zwykłą tetrą czy wkładami. Z oryginalnych wkładów Flip wolę te organiczne - są chłonne, dobrze się układają i naturalne.
Ha, ja mam 1. Jestem zachwycona. Ale- mam wzmocnione napki do zakładania- z przodu. Te do zmniejszania z przodu na goły pul. Myślałam ze wszystkie tak maja! Nic mi sie na szczęście nie dzieje w tym miejscu, ale mnie zaciekawilo. Nowsze maja wzmocnione i zapiecie i zmniejszanie?
Ja kupiłam 4 flipy w promocji - kup jeden a drugi otrzymasz gratis. Nie pisało nic, że ten drugi będzie niepełnowartościowy. No ale to zawsze za darmo jaki by nie był. Jednak mogli napisać jakąś informację.Ten ze wzmocnionymi napkami jest nie do zdarcia jak dla mnieUżywam od ponad roku i wszystko ok. Uwielbiamy je
EDIT: oczywiście otulacza używają moje dzieci nie ja hehe![]()
Ostatnio edytowane przez bianka2009 ; 01-03-2011 o 10:33
Ale macie wzmocnione dokładnie WSZYSTKIE napy? Bo ja mam wzmocnione tylko 2 pierwsze górne rzędy nap - te do zapinania w pasie, a te pozostłe do zmniejszania rozmiaru są nabite na goły pul i tez zauważyłam, że w jednym miejscu robi się dziurkaKupiłam w promocji 10% taniej i zastanaiwam sie czy nie reklamować
Tylko wcześniej chciałabym sie dowiedzieć, czy istnieje tez wersja ze wzmocnionymi wszystkim napami.
A poza tym to bardzo fajne otulacze i tak jak pisza dziewczyny - pasują do wszystkiego![]()
Ostatnio edytowane przez sunDay ; 20-04-2011 o 23:00
ja kupiłam w ekomaluchu 2 komplety flipów i 3 sztuki miały wzmocnienia na wszystkich napkach,nawet na tych od zmniejszania rozmiaru,a jeden nie miał i właśnie w tym jednym poszły mi oczka przy napkach.Zadzwoniłam do sklepu i oczywiście przyjeli mi reklamacje,jeszcze nie wiem co zadecydował producent, bo dopiero minął tydzień,moim zdaniem nie ważne czy w promocji czy nie,pieluszka powinna sprawować się ok![]()
ha to mój nie ma wzmocnienia, a nie był promocyjny...reklamować mówicie?
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
Ja też nie zwracałam na to uwagi,ale używałam go tylko 3 dni i zauważyłam te dziurki i dopiero wtedy zauważyłam różnicę w tych podszyciach
o rany! ide ogladac moje flipy! :-0
Matyna&Julka (9.06.2010)
Moim zdaniem dlatego puszczają te oczka(u mnie to wyglądało jak oczko w rajstopie),bo napka nie jest niczym wzmocniona a przecież dzieć się rusza i cała pieluszka ''pracuje''
no u mnie to tak wyglada - ech!
![]()
Matyna&Julka (9.06.2010)
u mnie w tych dobrych to wygląda tak:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...720d9e487.html
jak nic się nie dzieje to nie masz się czym przejmować
U mnie wyglada to tak jak na zdjęciach u GuliMamapatryka - w Twoich flipach jest super!
Oczka zaczely puszczac jak rozpinałam napy przygotowując otulacz do prania. Kupilam w Krainie Pieluszek 10% taniej i jednak bede reklamowac. Przeciez to nie sa tanie rzeczy!
Dziewczyny reklamujcie,nie ważne ile kosztuje pieluszka,ma służyć ponoć dwójce a nawet trójce dzieci(tak przecież reklamują się producenci).
Ja reklamowałam i czekam na odpowiedź ze sklepu.
Jak się wypiorą też sprawdzę. Dla mnie flipi to jak na razie numer jeden, ale rzecz jasna Maniek ma 3 tygodnie więc super doświadczona nie jestemZ mojego skromnego doświadczenia to powiem, że są mięciutkie i świetnie się dopasowują i do tetry i do formowanki... No i schną szybciutko.
Dorota i trzech muszkieterów '03, '05, '11