Hmm dziewczyny zaczyna mnie wkurzać ten otulacz. Początkowo mój ulubiony a teraz coraz częściej mam w nim awarie. Już sama nie wiem czy coś się popsuło czy po prostu moje dziecko schudło i stąd ten problem (już nie przylega tak idealnie przy udkach może?). Macie też tak, że po jakimś czasie Flip zaczynał wam przeciekać? Mam dwa i w obu ten sam problem się pojawił. Mam je ze 3-4 miesiące. Używane są dość intensywnie ale szanowane.

Odpowiedz z cytatem
chyba że mi tetra bokiem wylazła i przesiąkło, ale tak to nic
[maj 2012], Żabka - 

,Tylna zakładka przytrzymująca wkład doszyta i nie odchyla się jak ma to miejsce we flipie,jest solidnie wykonany wkładam dwie tetrówki(grubszą i cieńszą)na dzień i na drzemkę i nie ma przecieków we flipach się zdarzały coraz częściej
.Mam trzy ale jeden uległ uszkodzeniu odpadła biała folia przy napach od wewnętrznej strony nie wiem czemu i kiedy ale któregoś dnia stwiedziłam,że jej nie ma a była.Chętnie się tych dwóch pozbędę w zamian za Close parenta lub otulacz wełaniany może być handmada.Rozmiar L lub one size najlepiej na rzepy bo napy nie sprawdzają się przy ruchliwym i nie lubiącym przebieranek maluchu tu liczy się czas i refleks
.Chętnych proszę o kontakt...

Ania(04.09.2009)
Jaś(05.10.2011)