Pokaż wyniki od 1 do 20 z 253

Wątek: FLIP, otulacz

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Julla
    Miejscowość
    Trójmiasto

Domyślnie

Mamy dwa Flipy i żałuję, że aż tyle kieszonek. Gdybym była mądrzejsza, kupiłabym same otulacze. Fajnie byłoby, gdyby Flip miał jakieś bajeranckie wzory.

Ogólnie jestem bardzo zadowolona z tego otulacza. Szybko schnie, jest po prostu praktyczny.
    miśki dwa i mały ktoś

Chustomanka Awatar sharkah
    Miejscowość
    pod Warszawą

Domyślnie

Podobno niedługo będą nowe wzory flipów (info z Pieluszkarni) - czekam niecierpliwie, bo to są najlepsze otulacze jakie znam

Chusteryczka Awatar Julla
    Miejscowość
    Trójmiasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sharkah Zobacz posta
    Podobno niedługo będą nowe wzory flipów (info z Pieluszkarni) - czekam niecierpliwie, bo to są najlepsze otulacze jakie znam
    ej, no fajnie
    miśki dwa i mały ktoś

Chusteryczka Awatar chioma
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sharkah Zobacz posta
    Oo, to swietnie! Zdecydowanie brakuje wzorow.

Flipy to jedyne otulacze jakich uzywamy, mamy ich lacznie 7. Syn ma 8 miesiecy, a przeciek zdarzyl nam sie tylko raz! Pod tym wzgledem sa niezawodne, po nocy pielucha przemoczona do granic mozliwosci, a ubranko suche Minusem jest to, ze czasem sie troche odciskaja przy nozkach i jeden mi sie jakims dziwnym trafem rozciagnal
    B. 2011
    S. 2012 [']
    M. 2013
    B. 2014

Chustomanka Awatar blabla0
    Miejscowość
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Julla Zobacz posta
    Mamy dwa Flipy i żałuję, że aż tyle kieszonek. Gdybym była mądrzejsza, kupiłabym same otulacze. Fajnie byłoby, gdyby Flip miał jakieś bajeranckie wzory.

Ogólnie jestem bardzo zadowolona z tego otulacza. Szybko schnie, jest po prostu praktyczny.
    ja właśnie wyprzedałam wszystkie kieszonki bo flipy z wkładami w zupełności wystarczają, i wbrew pozorom wygodniej jest bo nie musze wkładu upychać, taniej i więcej do pralki mi wkładów wejdzie. obecnie mam juz tylko same flipy i wkłady bawełniane. super rozwiązanie

Uprawnienia umieszczania postów