Pokaż wyniki od 1 do 20 z 30

Wątek: za chwile w DDTVN

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar lola_22
    Miejscowość
    Katowice ;-)/Kraków

Domyślnie

ufff - jednak duet Wellman-Prokop robi wielka roznicę (dla niewtajemniczonych - ostatnio hanti na wizji spotkala sie z wiecznie-zdziwoną-i-niewiele-rozumiejacą-Pienkowską i dowcipkującym jagielskim ;-( )
    temat wazny i swietnie ze znalazl takie fajne naglosnienie w tvn
    ja zwrocilam uwage na Prokopa jak mala chciala cyca - nauczony doswiadczneim ze ma oto w programie matkę-karmiaca-na-wizji czekal az hanti wyjmie piers karmiącą a jak w ruch poszla szklanka to zwatpił ;-D
    ps. Hanti w tej fryzurze tez Ci b. fajnie !!!
    Doradca noszenia w chuście po kursie podstawowym Trageschule Dresden®,
    już nie .pl ale wciąż zamotana

Chustoholiczka Awatar hanti
    Miejscowość
    Warszawa-Żoliborz

Domyślnie

moje dziecko ma syndrom "matka wreszcie usiadła" no a jak usiadła to znaczy że można skorzystać z bufetu

a forum na plajadzie mam wrażenie że służy do wylewanie własnych frustracji pani wracając z pracy odebrała dziecko z przedszkola, dziecko nie chciało wracać, bo baaaaardzo lubi ciocie z przedszkola, pani zrobiło się przykro i znalazła sposób na wyżycie się mnie to szczerze nie rusza.
    Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci

Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)

and life's like an hourglass glued to the table,
    No one can find the rewind button girl
    So cradle your head in your hands.
    And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanti Zobacz posta
    pani wracając z pracy odebrała dziecko z przedszkola, dziecko nie chciało wracać, bo baaaaardzo lubi ciocie z przedszkola, pani zrobiło się przykro i znalazła sposób na wyżycie się mnie to szczerze nie rusza.
    A wiesz, że ja tak miała z synem, jak wracałam z pracy to nie chciał odejść od opiekunki, teraz zresztą w przedszkolu tez czasem pyta czemu tak wcześnie przyszłam mimo, że gruuuubo po 16.00 przychodzę No ale dla mnie to akurat najlepsza rekomendacja oznaczająca, że dziecku dobrze w tym przedszkolu

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Uprawnienia umieszczania postów