co prawda wyglada na to ze bez chusty ale zaraz bedzie Hanti
temet:wycena pracy mam ...brzmi jakos znajomo
jak juz bylo - przepraszam nie sprawdzilam jeszcze co nowego od rana na forumie![]()
spóźniłam sięw necie obejrzę
Trudny temat.
A Hanti zdecydowanie kamera lubi.
A Kamilka znowu cyca szukała uparcie![]()
ZUZIA 02.11.2007, ZOSIA 30.01.2012
Też widziałamI tym razem Hanti trafiła na ten sympatyczniejszy duet
A mała niesamowita![]()
wklejcie linka jak materiał będzie w necie![]()
Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha
Ogladałam rano i muszę przyznać, że rozmowa była bardzo ciekawa i pytania prowadzących sensowne. Bardzo podobało mi się, jak Hanti spytała, za jaką płacę Pani przyszłaby robić to, co ona robi 24 godzi na dobę w domu. Mina prowadzącej w tym momencie - bezcenna
A czy nie wiecie, gdzie można przeczytać cały tekst badań o których była mowa? Jestem ogromnie ciekawa na jakiej podstawie wyceniono pracę kobiet w domu na 2000 zł?
bardzo prosze, na prosbe wyzej wklejam link:
http://dziendobrytvn.plejada.pl/28,2....html#autoplay
Już się ucieszyłam, że to link do raportu, a to do audycji.
Aniu to wprawdzie chyba nie te badania, o których pisała Hanti, ale fajny artykuł w jaki sposób różni naukowcy wyceniają, czy tez próbują wycenić pracę mamy w domu:
http://www.polityka.pl/rynek/ekonomi...et-w-domu.read
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
uuuu chyba się chciało cycusia
Ja mam oficjalne pytanie do hanti jak można tak wyglądać mając czwórkę dzieci????
Ja po jednym wyglądam jak wieloryb.
dzieki za link
temat bardzo ciekawy i dotyczacy sporej czesci spoleczenstwa. podobalo mi sie w jaki sposob prowadzona byla rozmowa, a nasza Hanti to profesjonalistka-podziwiam za wyglad i madre wypowiedzi- ta za ile pani przyjdzie do mnie(dom+czworka dzieci)?-byla genialna! ciesze sie, ze w koncu temat kobiet "siedzacych" w domu zaczyna byc szerzej omawiany, bo tego, ze wychowanie dzieci to praca wiele osob nie uznaje. dzis na przyklad rozmawialam z kolezanka z pracy, ktora tak skomentowala moj pobyt na urlopie wychowawczym-"dosyc tego leniuchowania"gdyby nie to, ze jednak trzeba myslec o emeryturze oraz fakt, ze z jednej pensji ciezko prowadzi sie dom( mamy akurat to szczescie, ze chwilowo mieszkamy z rodzicami) nie wiem czy myslalabym o szybkim powrocie do pracy.
dopisze jeszcze, ze wydaje mi sie smieszne, ze tylko jeden polityk byl zainteresowany. ehh..a tyle sie mowi o kryzysie demograficznym i grozacej nam z tego powodu zapasci systemu emerytalnego. wg niektorych politykow-kobiety powinny rodzic jak najwiecej dzieci,macierzynski, a potem dziecko do zlobka a matka do pracy. podobala mi sie wypowiedz Hanti-o tym, ze to rodzice powinni decydowac jak chca wychowywac swoje dzieci.
Ostatnio edytowane przez monika999 ; 01-02-2010 o 18:59
hanti, dyśka ci tej wody do końca życia nie darujeboskie!
a serio - temat ciężki. ja bym jeszcze go dociążyła obowiązkową składką zus dla mamy z własną firmą bez prawa do urlopu wychowawczego. nie każdy może ubezpieczyć siebie i dzieciaki przez etat czy firmę męża.
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich