Pokaż wyniki od 1 do 20 z 46

Wątek: Najbardziej stresujące miejsce w którym motam

Mieszany widok

Chustomanka Awatar neverendingstory
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

dla mnie każde miejsce publiczne - mała z reguły w najlepszym wypadku minę ma nietęgą, a najczęściej wrzeszczy w niebogłosy jak ją motam, więc wszyscy się na mnie patrzą, jakbym jej krzywdę robiła, nie powiem stresuje mnie to trochę (choć coraz mniej)
    moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009

Chusteryczka Awatar truscaffka
    Miejscowość
    Pyrlandia

Domyślnie

ja w ogóle nie lubię motać się przy kimś...bo mnie rozprasza czyjeś gapienie się i zawsze te moje wiązania słabiej wychodzą (wyjątkiem jest sytuacja, gdy kogoś uczę jak ma się wiązać, wtedy wiąże mi się super, bo się zastanawiam nad tym co robię i bardziej się staram), a jeszcze bardziej - chęć pomocy...zwłaszcza teściu uważa, że trzeba mi w tym pomagać, w efekcie czego tylko mi przeszkadza ...grrr...
    Doradca noszenia [/FONT]ClauWi® po kursie zaawansowanym
    Szkoła rodzenia i naturalnego rodzicielstwa GAJA - http://www.gaja-szkolarodzenia.pl/
    Szkoła noszenia TULIPANNA - http://www.tulipanna.pl/
    Stowarzyszenie "Poznań w chuście"

Mama Zosi (04.2007), Zuzi (02.2009) i Justynki (04.2013)

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

mnie żadne miejsce i "żadne ludzie" nie stresują

ulala.v
    Guest

Domyślnie

markety, bo wtedy motam młodą jak zaczyna marudzić więc jest rozdrażniona i często wyje przy dociaganiu, wszyscy się gapią, niektórzy kręcą głową z dezaprobata a ja się stresuję, bo chcę jak najszybciej skończyć przedstawienie i w efekcie młoda mi najczęsciej wisi zamiast siedzieć ciasno

Chusteryczka
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

Ogólnie nie lubię się motać publicznie, ale najbardziej przy bratowej, która mnie obskakuje z każdej strony i poły próbuje mi dociągać i ogony podaje (w dobrej wierze of kors).

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

my mamy dziki krzyk przy ubieraniu się - polarek a dokładniej rękawki no i znienawidzona czapka i wiązanie jej pod szyją... a jak zaczynam motać małą to po malusiu się wycisza a przy ostatnim suple mała śpi jak suseł... ludziska jak się patrzą to widzę, że nie dowierzają.... no cóż - magia szmaty działa na moją pannicę

Chustoholiczka Awatar AMK
    Miejscowość
    Leśny zakątek Śląska

Domyślnie

Własne mieszkanie jak wychodzimy w czwórkę.
    Oczywiście ja odpowiedzialna za ubranie dzieci, latam jak postrzelona między nimi, a M z rękami w kieszeni co i rusz poprawia mi humor pytaniem: no idziemy już?! godzinę się już wybierasz...Ja wreszcie zostaje sama z chuściochem, to jestem tak zdenerwowana i spocona, że motanie z wyginającym się i popłakującym maluchem, to istny koszmar

Chustofanka Awatar usia
    Miejscowość
    Sierpuchowo ;-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez primka_ak Zobacz posta
    my mamy dziki krzyk przy ubieraniu się - polarek a dokładniej rękawki no i znienawidzona czapka i wiązanie jej pod szyją... a jak zaczynam motać małą to po malusiu się wycisza a przy ostatnim suple mała śpi jak suseł... ludziska jak się patrzą to widzę, że nie dowierzają.... no cóż - magia szmaty działa na moją pannicę
    bo to troszke tak jagbyś udusiła dziecko jeszcze przed chwilą dawało znaki życia a potem już nie

ja u rodziców bez problemu, ale u siostry to nie dość że stara się pomóc to jeszcze jest strasznie gorąco i ciasno
    (*) 15.10.2007r (9tc)

Uprawnienia umieszczania postów