Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: Dojrzalam do decyzji

Chustofanka
    Miejscowość
    Wiesbaden

Domyślnie Dojrzalam do decyzji

Syn mi sie trafil wrazliwy i mokry pampers to z miejsca mega ryk . W sumie mu sie nie dziwie, bo sie bardzo latwo odparza. Ze starszaczka nie mialam takich problemow.
    I przez kilka dni przemyslen, co bedzie latem, doszlam do wniosku, ze probujemy z wielorazowymi i moze nawet czesciowo bezpieluchowo.
    Inaczej mi sie mlody zakrzyczy na amen...
    Na razie jestem na etapie zebrania informacji o producentach i wybrania produktow. Mlody lezy obok, spi i nie podejrzewa, jaki zamach na niego planuja , chlop sie w leb puka .
    Lulu 20.08.2006
    Viti 26.01.2008

Chustomanka Awatar swebe
    Miejscowość
    ochota

Domyślnie

witaj w klubie! my z Hela nie mielismy zadnych problemow skornych ale decyzje przejscia z moltexow na wielorazowki nie zalujemy!!! co ma sie nie udac!
    CZe ZMIENIC PIELUSZKE
    -----Helena 10 12 2007-----

Chustomanka Awatar jujama
    Miejscowość
    okolice Legionowa :)

Domyślnie

Trzymam kciuki i liczę na wzajemność bo też chcę spróbować EC przy drugim dziecku.
    JUlcza (16.04.2006), JAcusiowa (9.05.2008) i MAćkowa (14.12.2012) mama Magda
    http://jama-jujamy.blogspot.com/

Chustomanka Awatar scharon
    Miejscowość
    Żory

Domyślnie

Powodzenia, my z wielorazowkami z prawdziwego zdazenia,dopiero zaczynamy,wczesniej byl otulacz +tetra lub flanelka.
    Pampersy byly tylko na wyjscia i na noc .

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

trzymam kciuki - ale co sie ma nie udac?????

u nas moltexy już tylko są grane jak pieluchy nie doschną na czas...

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mart
    trzymam kciuki - ale co sie ma nie udac?????

u nas moltexy już tylko są grane jak pieluchy nie doschną na czas...
    u nas tez z ta roznica, ze nie moltexy tylko kukurydziane pieluchy eko...

uda sie uda, to naprawde proste jest... tylko nalog taki sam jak chusty ja ostatnio wszystko przeliczam na pieluchy, otulacze i chusty...
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chusteryczka
    Miejscowość
    pomiędzy Łodzią a Warszawą

Domyślnie

trzymam kciuki bardzo mocno. szczególnie za próby EC. pamiętnika strasznie jestem ciekawa. mnie nie starczyło samozaparcia, chociaż bloga nawet założyłam...
    Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl

Chustofanka
    Miejscowość
    Wiesbaden

Domyślnie

Jako ze pare osob nam kibicuje, to chcialam powiedziec, ze sprawa jak dotad nie posunela sie do przodu.
    Lulu 20.08.2006
    Viti 26.01.2008

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Agmani
    Skora taka sobie, bo on ma potezne faldki na nozkach i jak mu sie taka faldka spotka z pieluszka to z miejsca odparzenie. Inna sprawa, ze na szyi tez ma odparzenie od faldek , a tego na pieluchy zrzucic sie nie da.
    nie zebym Cie chciala straszyc, ale u nas sie tak alergia zaczela objawiac tylko tych odparzen bylo duzo - pod pachami, szyja, faldki w lokciach, kolankach, odparzona pupa...

ale pupa w wielorazowkac i tak wydaje mi sie lepsza niz w pampku, wiec warto
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustofanka
    Miejscowość
    Wiesbaden

Domyślnie

Hmmm, wiem. I szczerze mowiac i tak sie ciesze, ze nie jest gorzej. Po pierwsze, moje dzieci sa genetycznie w grupie ryzyka. Po drugie, wiesz pewnie, ze w tym wieku alergia to sie bierze z jelit. A Mlody mial na poczatku przeboje antybiotykowe, teraz ma candide i lamblie I nie jest latwo leczyc takiego malucha...
    Lulu 20.08.2006
    Viti 26.01.2008

Chustofanka
    Miejscowość
    Wiesbaden

Domyślnie

Mamy pierwszy zakup w kierunku... koc armii szwajcarskiej. 100% welna, do sfilcowania. Teraz musze poczekac, az mi koles przysle.
    I w pieluszkach tez jakies pierwsze rozeznanie zrobilam, w wolnej chwili podlnkuje i poprosze o opinie. Dobra, jak sojka za morze, ale powoli jakis schemat dzialania sie pojawia. Moze sie uda go dokonczyc, zanim sie mlody odpampersuje tradycjnie
    Lulu 20.08.2006
    Viti 26.01.2008

Uprawnienia umieszczania postów