Ja używam tylko FF i u mnie wszystko wygląda jak należy
Ja używam tylko FF i u mnie wszystko wygląda jak należy
Właśnie znalazłam coś, czego bardzo, strasznie, okropnie będzie mi brakować
W wyszukiwarce nie ma już opcji wyszukiwania w zaznaczonych podforach - a czasem tylko w ten sposób udawało się coś odnaleźć, z całości Szukaj nie znajdował
Czy jest możliwość doinstalowania porządnego Szukaja do tej opcji forum?
szukaj niedomaga
wpisałam np "japan" i wyskoczyło mi brak wyników, wpisałam "szalik" i wyskoczyły mi 2 wątki tylko a żadnego z handmade gdzie dziewczyny drutują, wpisałam "dieta" a wyskoczył mi tylko wątek "co ekologicznego na pryszcze"itd...
albo ja szukać nie umiem![]()
Może dzieje się to samo, co przy poprzedniej zmianie wersji forum - Szukaj przeszukiwał tylko posty z tej nowej wersji, a starze dla niego nie istniałyPamiętam, że 3oko nad tym pracował i zadziałało
![]()
to ja proszę o usunięcie angielskiego "in forum" i zamienić na "w forum" - w co nowego![]()
Doradca noszenia [/FONT]ClauWi® po kursie zaawansowanym
Szkoła rodzenia i naturalnego rodzicielstwa GAJA - http://www.gaja-szkolarodzenia.pl/
Szkoła noszenia TULIPANNA - http://www.tulipanna.pl/
Stowarzyszenie "Poznań w chuście"
Mama Zosi (04.2007), Zuzi (02.2009) i Justynki (04.2013)
Chyba tego nie było w tym wątku.
W poprzednim forum była taka możliwość przeglądania wątków napisanych przez daną osobę. Wchodziło się w to z profilu. Teraz, gdy chcę znaleźć swoje wątki i wchodzę w swój profil widzę tylko "znajdź posty" (pod zdjęciem i kopertką "wyślij wiadomość").
Czy Wy umiecie szukać wątki stworzone przez użytkownika?
A jeśli, nie da się z tym nic zrobić to mam drugi problem. Gdy wyświetlają się już mi te napisane przeze mnie posty, to nie widzę, kto je stworzył. Jest tylko mój nick i to w dwóch miejscach. Pod tytułem i po prawej stronie pod nazwą forum w którym się mieści.
Mam nadzieję, że nie zamotałam za bardzo.
Ano tutaj wyszukiwanie wątków danego autora jest bardzo zamotane
Wchodzisz w Zaawansowane wyszukiwanie, a tam, po prawej stronie ramki u góry jest opcja Szukaj inaczej --> wpisujesz nazwę użytkownika i obok niej wybierasz Szukaj tematów rozpoczętych przez użytkownika.
A co do tego wyświetlania autora wątku, w którym jest Twój post, to mnie też denerwuje - i brak autora i w dodatku brak podglądu posta![]()
Zuolu miałam/mam to samo niestety. Rozjechane posty, z fotami uleczyła mi funkcja "widok zgodności" (u góry w pasku intern. obok ikoy "odśwież") albo odświeżenie strony.
Po wtawieniu emoty nadal nie moge pisac dalej, wkurza mnie to strasznie
No i baaaaaaardzo brakuje mi starego szukaja![]()
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
Takie coś mi się czasem robi w Gmailu - pomaga wyczyszczenie ciasteczek i pamięci podręcznej (menu Narzędzia -> Wyczyść historię przeglądania -> rozwijasz Szczegóły -> zahaczasz jedynie Cciasteczka i Pamięć podręczną, a Okres do wyczyszczenia ustawiasz na Wszystko) i zrestartowanie FF.
w nowych postach, w wyglądzie ogólnym - nie ma godziny ostatniego postu w wątku
mam nadzieję, że zrozumiale napisałam![]()
Basiu a czy jest szansa z bedzie jak było?
bo tutaj jest tak nieczytelnie...
podpisy ten sam kolor mają co tresc posta,
w nowych postach działy są niewidoczne, znaczy sa ale nie rzuca sie to w oczy
gdzie mozna sprawdzić stan zapełnienia skrzynki? ten procentowy?
nie podoba mi się
ja wiem ze dobrze ze w ogóle działa ale to juz nie jest moje forum![]()
:/
acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.
Niestety nie wiem, ja tylko siedzę w domu przed monitorem i trzymam kciuki za podociąganie wszelkich najpilniejszych niedociągnięć, a całą czarną robotę odwalają nasi Admini
krysiak - to może jeszcze spróbuj wyczyścić wszystko w historii wyszukiwania, nie tylko ciasteczka i pamięć? Nic innego nie przychodzi mi do głowy (poza tym, że jeżeli to nie pomoże, to napisz może do marjanny.b? Mam nadzieję, że się nie obrazi za odsyłanie do niej...)