A ja jeszcze dodam, że forum jest rozjechane totalnie pod przeglądarką firefox. Ja dzisiaj wróciłąm na forum tylko dzięki mojemu M., który mi poradził, żebym otworzyła forum w IE. Do tej pory zastanawiałam się jak to możliwe, ze Wam forum się podoba, a ja nie mogę niemal z niego korzystać![]()
Dominikowa (03.12.2008) i Wojtkowa (18.04.2014) mama
Ja używam tylko FF i u mnie wszystko wygląda jak należy
Właśnie znalazłam coś, czego bardzo, strasznie, okropnie będzie mi brakować
W wyszukiwarce nie ma już opcji wyszukiwania w zaznaczonych podforach - a czasem tylko w ten sposób udawało się coś odnaleźć, z całości Szukaj nie znajdował
Czy jest możliwość doinstalowania porządnego Szukaja do tej opcji forum?
szukaj niedomaga
wpisałam np "japan" i wyskoczyło mi brak wyników, wpisałam "szalik" i wyskoczyły mi 2 wątki tylko a żadnego z handmade gdzie dziewczyny drutują, wpisałam "dieta" a wyskoczył mi tylko wątek "co ekologicznego na pryszcze"itd...
albo ja szukać nie umiem![]()
Może dzieje się to samo, co przy poprzedniej zmianie wersji forum - Szukaj przeszukiwał tylko posty z tej nowej wersji, a starze dla niego nie istniałyPamiętam, że 3oko nad tym pracował i zadziałało
![]()
to ja proszę o usunięcie angielskiego "in forum" i zamienić na "w forum" - w co nowego![]()
Doradca noszenia [/FONT]ClauWi® po kursie zaawansowanym
Szkoła rodzenia i naturalnego rodzicielstwa GAJA - http://www.gaja-szkolarodzenia.pl/
Szkoła noszenia TULIPANNA - http://www.tulipanna.pl/
Stowarzyszenie "Poznań w chuście"
Mama Zosi (04.2007), Zuzi (02.2009) i Justynki (04.2013)
Chyba tego nie było w tym wątku.
W poprzednim forum była taka możliwość przeglądania wątków napisanych przez daną osobę. Wchodziło się w to z profilu. Teraz, gdy chcę znaleźć swoje wątki i wchodzę w swój profil widzę tylko "znajdź posty" (pod zdjęciem i kopertką "wyślij wiadomość").
Czy Wy umiecie szukać wątki stworzone przez użytkownika?
A jeśli, nie da się z tym nic zrobić to mam drugi problem. Gdy wyświetlają się już mi te napisane przeze mnie posty, to nie widzę, kto je stworzył. Jest tylko mój nick i to w dwóch miejscach. Pod tytułem i po prawej stronie pod nazwą forum w którym się mieści.
Mam nadzieję, że nie zamotałam za bardzo.
Ano tutaj wyszukiwanie wątków danego autora jest bardzo zamotane
Wchodzisz w Zaawansowane wyszukiwanie, a tam, po prawej stronie ramki u góry jest opcja Szukaj inaczej --> wpisujesz nazwę użytkownika i obok niej wybierasz Szukaj tematów rozpoczętych przez użytkownika.
A co do tego wyświetlania autora wątku, w którym jest Twój post, to mnie też denerwuje - i brak autora i w dodatku brak podglądu posta![]()
Takie coś mi się czasem robi w Gmailu - pomaga wyczyszczenie ciasteczek i pamięci podręcznej (menu Narzędzia -> Wyczyść historię przeglądania -> rozwijasz Szczegóły -> zahaczasz jedynie Cciasteczka i Pamięć podręczną, a Okres do wyczyszczenia ustawiasz na Wszystko) i zrestartowanie FF.
w nowych postach, w wyglądzie ogólnym - nie ma godziny ostatniego postu w wątku
mam nadzieję, że zrozumiale napisałam![]()