A jak piszę i wstawię emotę to nie mogę jej "przeskoczyć" żeby dalej pisać. Muszę strzałką do niższej linii przejść, nic innego nie działa.
A jak piszę i wstawię emotę to nie mogę jej "przeskoczyć" żeby dalej pisać. Muszę strzałką do niższej linii przejść, nic innego nie działa.
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
A ja jeszcze dodam, że forum jest rozjechane totalnie pod przeglądarką firefox. Ja dzisiaj wróciłąm na forum tylko dzięki mojemu M., który mi poradził, żebym otworzyła forum w IE. Do tej pory zastanawiałam się jak to możliwe, ze Wam forum się podoba, a ja nie mogę niemal z niego korzystać![]()
Dominikowa (03.12.2008) i Wojtkowa (18.04.2014) mama
Ja używam tylko FF i u mnie wszystko wygląda jak należy
SpokoMam nadzieję, że się nie obrazi za odsyłanie do niej...
krysiak - korzystasz z jakichś dodatków do FF blokujących elementy wyświetlane na stronach (typu Adblock)?
Może spróbuj to wyłączyć chwilowo i sprawdzić wtedy.
A w ostateczności spróbuj przeinstalować FF.
Jak to nie pomoże to znaczy, że za dużo czasu spędzałaś na forum i mąż Ci coś popsuł
Edit
Możesz jeszcze ewentualnie spojrzeć w Narzędzia > Opcje > Zakładka Treść > Pobieraj obrazki automatycznie (ptaszek powinien być postawiony) klikasz 'Wyjątki (to od obrazków) i sprawdzasz czy masz tam coś na liście i czy to coś ma w nazwie chusty.info.
Jak ma to usunąć i zrestartować przeglądarkę.
m.
Ostatnio edytowane przez marjanna.b ; 31-01-2010 o 14:51
Dzięki Kobieto! To jest Adblock, jak go wyłączam, to działa poprawnie. A da się tak zrobić, zeby tylko tę stronę (chysty.info) ignorował? Bo ja ogólnie lubię adblocka i dla niego głównie przeszłam na FF
Jak to nie pomoże to znaczy, że za dużo czasu spędzałaś na forum i mąż Ci coś popsuł.
DobreGdyby okazało się to prawdą, musiałabym wałek od Mety pożyczyć, albo... się rozwieść
![]()
Dominikowa (03.12.2008) i Wojtkowa (18.04.2014) mama
a ja bym chciała, żeby przy liście ilości stron np nowych postów (po prawej nz górze i na dole taki "licznik" była możliwość przeskoczenia do ostatniej strony - a nie ma (tzn raz gdzieś raz widziałam ale generalnie tak nie ma).
Edit - w poście jest możliwość skoczenia do ostatniej strony odpowiedzi ale już w nowych postach nie...
Ja wiem, że jak kliknę to "strona x z y" to sobie moge wybrać "skocz do" ale to nie to... w poprzedniej wersji były takie dwie strzałeczki które prowadziły do ostatniej strony... dałoby się coś wykminić czy w tej wersji nie bałdzo?
Edit edita - bo teraz widzę, że w działach też jest ikonka "ostatni" ale w "nowych postach" nie ma...
kurczę chyba spać muszę iść(nawet dobranoc już powiedziałam
...)
Ostatnio edytowane przez Mayka1981 ; 01-02-2010 o 00:09
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Słabo jest z postami zawierającymi większą ilość zdjęć. Widzę np pierwsze dwa zdjęcia w poście, a pozostałe jakby się "chowały" za następnym postem.
Mikołaj 2001, Wojtek 2004, Adam 2007
O subskrybcji na maila będzie- wcześniej jak dostawałam powiadomienie o nowych postach to od razu mogłam przeczytać treść nowego postu- a teraz dostaję tylko info że ktoś tam odpowiedział w temacie i link do tematu- DA SIĘ COŚ Z TYM ZROBIĆ??
A i jeszcze w moim profilu subskrybcje- pokazuje mi o której godz. ostatni post w tym temacie był napisany, ale nie pokazuje KTO napisał...
A co do nowego wyglądu- jeszcze się zastanawiam czy mi się podoba![]()
Ostatnio edytowane przez edoro ; 01-02-2010 o 09:32
Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
Małe dzieła mojej Dużej już panny
Co robią moje dwie lewe ręce
Zmienilismy/przeszlismy z wersji 3.8.4 na 4.0.1. Ten wyglad forum - zielony - byl tylko do wersji poprzedniej, niestety. Kazda wersja ma swoje "skiny".
Tez myslalam ze mozna uzyc ten skin co byl ale niestety nie idzie.Na razie jest bardzo malo wyboru bo wesja 4.0.1 jest bardzo nowa.
mama A-99, I-06, M-10 i M-12
Z tego co pamiętam, to z kompa wklejać nie należy (a może nawet nie da rady - zablokowane???), bo to zawala serwer.z kompa nie można w ogóle wkleić zdjęć
A próbowałaś ruszyć ekranem?jak pojawi się na dole ekranu to już go ruszyć nie można
Nie dosłownie of kors, ale suwakiem z boku.
Okienko 'pójdzie' do góry razem z całą resztą.
m.
Nie dziala w narzędziach forum "zaznacz jako przeczytane"