Jakoś mało popularna u nas chusta. Bardzo mi się podoba kolor nino lachs, czytałam na TBW że świetna na lato, cieniutka i przewiewna.
Tylko ten wzór - logo, jak dla mnie brzydkie. Gdyby nie to kupiłam lachsa bez wahania, a tak się waham
Co sądzicie?
Jakoś mało popularna u nas chusta. Bardzo mi się podoba kolor nino lachs, czytałam na TBW że świetna na lato, cieniutka i przewiewna.
Tylko ten wzór - logo, jak dla mnie brzydkie. Gdyby nie to kupiłam lachsa bez wahania, a tak się waham
Co sądzicie?
Pomóżmy Teosiowi! www.naturscy.pl/teo
powiem jedno.... kusi mnie strasznie ta chusta....![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Ja mam nino natur.
To jest chusta ktora zastawie moim corkom, jak mysle.
Niektorzy mysla ze to przescieradlo albo kawalek lnu, ale dla mnie to cos wyjatkowego. Mam porownanie do hopow i didkow pasiastych (no i wiazalam inke i leo na warsztatach kiedys) i z tych chust nino jest najlzejsza i najciensza i najwygodniej wiaze sie plecak (w sencsie latwo machac lekka chusta).
Najbardziej z didkow lubie Nino. Dlugo do tego dochodzilam, bo uwazalam logo za brzydkie.
Lulu 20.08.2006
Viti 26.01.2008
Ja najbardziej zaluje, ze juz nie mam antracytowego nino, zgadzam sie z poprzedniczka, nino bardzo fajnie sie nosza. Tutaj fotka nino antracytowego z welna...
![]()
A za mną już jakiś czas chodzi Nino Petrol.
[quote="polaquinha":1tx3sb6o]Tyle fajnych opinii na temat nino, a takie...nieciekawe logo.
Szkoda!
Lulu 20.08.2006
Viti 26.01.2008
Bardzo ladny! Teraz Didymos ma limitowane indio z welna kozia, w sumie troche podobne.Zamieszczone przez Linda
Lulu 20.08.2006
Viti 26.01.2008
A mnie się to logo podoba. Zwłaszcza na antracycie Lindy - pamiętam to zdjęcie, dawno temu zrobiło na mnie wrażenie. A dotykałam nino jeansblau i było naprawdę fajne.
Jeszcze coś - gusta są faktycznie różne - dla mnie pawie są okropne.
Ania z Gabrysią (2006) i Mateuszkiem (2003)
No mi sie te logo tez podoba.
Nino jakies takie kultowe mi sie wydaje.
Zgadzam sie całkowicieZamieszczone przez ania_34
Mnie logo Nino też się podoba; a pawie wg mnie wyglądają jak łowicki obrus
![]()
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
Haha mnie się logo okropnie nie podoba, nino też. A pawie wyglądają jak łowicki obrus, ale za to właśnie mi się podobają! Ehh, o gustach to faktycznie bez sensu gadać, chyba że tylko i wyłącznie dla zaspokojenia ciekawości![]()
...:::ala mama gosi prędko urodzonej 10 lipca 2007:::...
Pawie po ufarbowaniu mogą być, nawet ta ich łowickość pasuje na lato.
Pomóżmy Teosiowi! www.naturscy.pl/teo
Cena tez naprawde przystepna-mam na mysli limitowane. A jak by takiego lachsa farbnac.... tylko pewnie na ciemny kolor by musial byc.
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
Kiedys mialam takie farbowane nino, prawie w ogole nie bylo widac tego logo, na ktore tutaj niektore moje kolezanki mowia....spermies...![]()
Oto to nino, kolorek byl naprawde sliczny, troche taki jak w indio rubinrot
Przy nastepnym dziecku nie zabraknie w naszym stosiku nino, bo naprawde fajnie nosi sie w ninkach![]()