DziewczynyCzy wiecie gdzie można kupić / obejrzeć/ pomacać/ zamówić bez powyższego osłonkę na chustę ? Jakie są wasze doświadczenia? Coś polecacie? A jak cenowo to wygląda?PozdrawiamOla
DziewczynyCzy wiecie gdzie można kupić / obejrzeć/ pomacać/ zamówić bez powyższego osłonkę na chustę ? Jakie są wasze doświadczenia? Coś polecacie? A jak cenowo to wygląda?PozdrawiamOla
Ola
Mama Janka (11.2005), Hanusi ( *2008), Franka (05.2009), Tymonka (02.2011)
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia
i
www.mikolinek.pl - moje najnowsze
Ale o jakie osłonki ci chodzi? Kurtki, czy polarowe "coś" dopinane do kurtki, czy takie na wiatr/deszcz? Ja mam przeciwdeszczową/wiatrową osłonkę Infanta.
od wiatru i deszczu to osłonkę infanta polecam tania i dobrze sprawdza się i przy chuście i przy nosidłach, natomiast jeśli szukasz czegoś na chłodniejsze dni to na stronie KK jest instrukcja jak zrobić ponczo dla dwojga bez szycia bardzo proste i fajne polecam, zaraz poszukam linka i wkleję
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
o proszę oto link http://klubkangura.com.pl/no-sew-ponczo-dla-dwojga
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
Bardzo dziękuję za info. Szukam czegoś ciepłego ( a osłonkę infant swoją drogą też kupię). Nyślałam o jakimś polarowym rozwiązaniu- nakładce na chustę, aby dla męża też się przydała
Ola
i
Hoppediz, 99zł.
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
Ja mam taka osłonkę Hoppediza- kupioną na allegro. Bardzo fajna sprawaMinusik jest jeden - moje dziecko nie ma jeszcze szyi
więc nie mam jak jej zapiąć suwaka pod szyją
![]()
Monika - mama Dominiki (20.02.2003) i Zosi (14.09.2009)
"I niech sie mysli kolataja. Z kolatania rodza sie marzenia.
A potem plany. Bo plany to marzenia z odkreslona data realizacji.." /by Marzena hlm
Dzięki , już sobie kupiłam na allegro![]()
Ola
i