Przed chwilka leciało.
Były chustomamamy , zauważyłam jedną mamę w liliach amethyst, były nosidła ergonomiczne.
To od nas??
Przed chwilka leciało.
Były chustomamamy , zauważyłam jedną mamę w liliach amethyst, były nosidła ergonomiczne.
To od nas??
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Widziałam i przybiegłam do kompa czekać na wątek.
Zielone ONO było i piękna chusta ale ja się nie znam i nie wiem jaka![]()
Adam 2009
Alicja 2011
też widziałam![]()
ja nie bo w pracy... ale zaraz na stronke zerkne. a o czym gadali?
O życiu towarzyskim młodych mam![]()
Adam 2009
Alicja 2011
oby do wiosny - to i moje tzw. zycie towarzyskie (czyt. klubowo kangurowe) w koncu zacznie kwitnąć
przepraszam za OT![]()
też widziałam![]()
Mnie się ta knajpka spodobałaWidać ciepło, przytulnie i przyjaźnie dla mam z dziećmi.
ych to ja czekam aż będzie gdzies w sieci bo przespałam![]()
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
A ja w pracy siedzę, buu , idę poszukać w sieci.
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Mama Gabrysi ur. 11.05.2007 i Witusia 12.01.2009
to jest Kalimba i dziewczyny które przychodzą na spotkania chustowe do Marysi![]()
dokładnie
mignęło ono na pewno, zielone!
tez widziałam
Szkoda, że niczego nie ma takiego bliżej mnie ...
szkoda że tak krótko![]()
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Moja niechustowa koleżanka zadzwoniła wczoraj i z przejęciem referowała,że fajne miejsce mają kobitki na spotkania.Dodała,że na pewno podobał by mi się program,bo NAWET była mama w chuście i z nosidełkiem miękkim
Wiecie jakie oczy zrobiła,gdy jej powiedziałam,że znam,że Kalimba i że forumki nasze tam zaglądają i działają!
Teraz już na pewno uzna,że w jakiejś sekcie się znalazłam![]()
Nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze mozliwosci spotkania sie z dzieciakami w knajpce i pogadania, mozliwosci wspolnego pomotania itd....
Na lodowej wyspie tylka ja jedna.....
Szkoda ,ze migawka w DDTVN taka krotka....