Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: podwójny x-problemik

Chusteryczka Awatar Fusia

Domyślnie podwójny x-problemik

ech zaczełam wiązać podwójny X bo kieszonke mam wmiare opanowaną i szczeże poprostu mam ambicje na nowe wiązanko mała trzyma głowe ale nie lubi momentu wiązania stąd padł wybur na podwójnegox z węzłem przesównym!przeczytałam instrukcje, obejżałam filmik instruktażowy,
    zawiązałam ,włożyłam dziecia i tu rozciągnełam pasy na dzieciu i tu problem pomimo że te ze krawedzie które ugóry(na ramionach) są zewnętrzne są luźniejsze a to one pod kolankami utrzymóją kolanka wyżej
    próbowałam po raz dródi zwracając uwage by je mocnej dociągnąc dzieć jest do mnie przymórowany mocno dociągnięta chusta a te brzegi są nadal dosyć luźne
    i co teraz
    jakieś rady?

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

2x po wlozeniu dziecka i dobrym rozciągnięciu poł trzeba rozwiązać i dociągnąć. polecam forumową funkcję "szukaj" a potem jeszcze wkelejenie zdjęć.

Chusteryczka Awatar ithilhin
    Miejscowość
    Płock
    Gosia, mama trójki dzieci, żona jednego męża, posiadana przez dwa koty...

Chusteryczka Awatar Fusia

Domyślnie

ups to rozwiązanie chyba przeoczyłam w tej istrukcji na chustomani było?- dzięki chyb aoto chodziło jutro pomotam

Chustoguru Awatar JoShiMa

Domyślnie

Ja nigdy nie wiążę 2X z węzłem przesuwnym. To bez sensu. Zawsze rozwiązuje i dociągam każda połę.

Chustomanka Awatar neverendingstory
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

Fusiu, ja na początku motałam z węzłem przesuwnym, ale dość szybko stwierdziłam, ze nie umiem tak podociągać. Zawsze po włożeniu dziecka rozwiąż węzeł, podociągaj pasmo po paśmie i zawiąż z powrotem. A w ogóle to zdjęcia dawaj - pomożemy
    moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009

Uprawnienia umieszczania postów