Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Co na początek dla letniego dzidzia???

Chustonówka

Domyślnie Co na początek dla letniego dzidzia???

Hejka dziewczyny!!!
    Jestem całkiem świeżutka na tym forum, spodziewam się dzidziolka w maju i na tą okazję chciałabym kupić chuste
    Szukam czegos ale im więcej Was czytam tym mniej wiem hehe
    Tak sobie kombinuje żeby nabyc na początek jakiegoś Hoppediza lub Didymoska.... myslicie że to dobry wybór na lato dla maleństwa????

Drugi mój problem polega na dobraniu rozmiaru
    Ja mam 1,70 i do szczupaczków nie należe a mój małżon ma 1,86 i jest raczej misiowaty
    Myslicie że damy rade używać jednego rozmiaru??????
    Tzn. Czy On da rade omotać sie w rozmiar 4,60m ewentualnie jesli zakupimy cos powyżej 5m to czy ja nie bede zamiatała podłogi ogonem???

Pomóżcie plis plis plis
    Ostatnio edytowane przez khalan ; 23-01-2010 o 13:21

Chusteryczka Awatar Sania
    Miejscowość
    Tychy/Katowice

Ja się doklejam z podobnym zapytaniem, żeby nie tworzyć ilości tematów ponad potrzebę.

Mój dzidź już na świecie - ma trzy miesiące i waży ok 6kg. Oboje z mężem jesteśmy bardzo aktywni i potrzebujemy głownie chusty "na zewnątrz", która sprawdzi się przy treningach i zawodach nordic walking i chodzeniu po górkach.
    Nie bardzo wiem czego spróbować na początek (elastyczną? Polekont? Gabi? Nati?), co by siebie i malucha łatwo i wygodnie zamotać i się za bardzo nie zniechęcić.

Czekam z niecierpliwością na podpowiedzi, bo jak tylko zelżeją mrozy chcemy ruszyć w las bez znienawidzonego wózka

Chustoholiczka Awatar nemhain
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

Dla 3 miesięcznego to elastyk już sie nie sprawdzi, tkaną kup taką, która Ci sie najbardziej podoba na lato świetne są z domieszka lnu czy bambusa.

"Drugi mój problem polega na dobraniu rozmiaru
    Ja mam 1,70 i do szczupaczków nie należe a mój małżon ma 1,86 i jest raczej misiowaty
    Myslicie że damy rade używać jednego rozmiaru??????
    Tzn. Czy On da rade omotać sie w rozmiar 4,60m ewentualnie jesli zakupimy cos powyżej 5m to czy ja nie bede zamiatała podłogi ogonem???"

Co do rozmiaru, mój mąz ma prawie 190cm i też mu sie przytyło i w 4,6 kieszonkę wiązał, co prawda na samych końcach ale on ogonów nie lubi 5metrowa będzie za długa przede wszystkim dla Ciebie.

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Chusteryczka Awatar Sania
    Miejscowość
    Tychy/Katowice

Domyślnie

Dzięki, Meta
    Taki tu natłok informacji, że człowiek zupełnie głupieje i nie wie co wpisać w wyszukiwarkę

Uprawnienia umieszczania postów