Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 34 z 34

Wątek: zobaczcie to jest prawdziwe wisiadełko

Chustoholiczka Awatar Padthai
    Miejscowość
    Wrocław, Kłodzko

Domyślnie

ale sie usmialam
    faktycznie nie uwiazane dziecko w toalecie publicznej to prawdziwy problem - w ciagu 5 sekund moga zoastac obmacane wsystkie sciany, kubel na podpaski i kibel oraz oblizana podloga.
    to musiala wymyslic naprawde zdesperowana matka hahahaha
    Tomek (III.07) Asia (X.09)

Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule® Dresden
    http://fotelik.blox.pl/html

Chustofanka Awatar melkaj
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

No całkowita masakra!!!
    Równie dobrze można by spróbować dzieciaczka na wieszaku przyczepić - a nuż się uda i nie spadnie
    A co do korzystania z toalety - nie widzę żadnego powodu i problemu aby wziąć ze sobą dziecko - no chyba, że to ma tato korzystać z toalety
    Ręce taż da się umyć z dzieckiem, można np. przytrzymać je na blacie od umywalki albo jedną ręką trzymać a drugą opłukać. Myślę też, że lepszym rozwiązaniem jest nie umycie w takim wypadku rąk a nie wieszanie dziecka!!
    Agnieszka - kobieta, żona, mama dwóch uroczych dziewczynek
    www.melkaj.blogspot.com
    mei tai-e, chusty kółkowe

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez melkaj
    Ręce taż da się umyć z dzieckiem, można np. przytrzymać je na blacie od umywalki albo jedną ręką trzymać a drugą opłukać. Myślę też, że lepszym rozwiązaniem jest nie umycie w takim wypadku rąk a nie wieszanie dziecka!!
    a potem nieumytymi raczkami podrzucac dziecku co lepsze kąski w restauracji

Dajcie spokoj dziewczyny trzy minuty w takim ustrojstwie kazde dziecko wytrzyma. Lepiej sie idzcie bulwersowac na wątkach o sztywnych nosidłach i bouncerach, bo tutaj to nie ma o czym gadac. I tak tego nikt nie kupuje

Chustofanka Awatar melkaj
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

a potem nieumytymi raczkami podrzucac dziecku co lepsze kąski w restauracji

no już nie przesadzajmy. Myślę, że większość mam małych dzieci ma przy sobie mokre chusteczki.

Dajcie spokoj dziewczyny trzy minuty w takim ustrojstwie kazde dziecko wytrzyma.

Oczywiście masz rację - chodzi tylko o to czy jest takie coś konieczne bo wygląda w mojej ocenie - niezbyt atrakcyjnie.

Agnieszka - kobieta, żona, mama dwóch uroczych dziewczynek
    www.melkaj.blogspot.com
    mei tai-e, chusty kółkowe

Chustonoszka Awatar kiribati

Domyślnie

Ja też myślę, że przez tą chwilkę dziecku nic się nie stanie (mój by był pewnie zachwycony). Choć moją pierwszą myślą było: "Ktoś to faktycznie sprzedaje czy to żart?"

Mnie by tylko było szkoda wydawać kasę na coś takiego, kiedy chusta też się świetnie sprawdza w takiej sytuacji (sama przetestowałam) i przy okazji w wielu innych

.

Chustoholiczka Awatar Agnen
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Ja też nie uważam że to jakiś wielki problem jest. Rodzice chcą mieć małe blisko, wisiadło im się pewniejsze niż chusta wydaje i łatwiejsze w obsłudze, wydają kasę na te maksymalnie atestowane i sobie noszą. Wisiadła są tak genialne zrobione że trzeba by było mieć tytanowe barki żeby nosić jak chustę. No bo ile się w tym wytrzyma?15 min? pół godziny to chyba max. Sądzę że przez ten czas dziecku się za duża krzywda nie stanie.

W Poznaniu też nosimy!
    Doradca Akademii Noszenia
    Doradca noszenia ClauWi®

nawróć się!

Chustomanka Awatar darijah
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

A ja , mająca paranoidalne wizje wypadków (czasem boję się stać przy jezdni na czerwonym bo jakiś wariat moglby mieć ubaw wjeżdzając w czekających tudzież epileptyk dostałby ataku ) wyobraziłam sobie jak ktoś z kabiny obok zrzuca te zaczepy i dziec...no wiadomo

Chyba potrzebuję terapii w tym temacie
    Miluszka ::marzec 2008 :: Olafko ::lipiec 2011::

https://www.facebook.com/MioUnico - unikatowe nery na różne bajery dla dziarskich chustomatek; szyte z nowych, recyklingowanych i chustowych materiałów; również na indywidualne zamówienia ::

Chusteryczka

Domyślnie

hmmmm, mnie co prawda oczy na wierzch wyszły z przerażenia, jak to zobaczyłam, ale zaraz sobie pomysłałam, że przeciez tak samo moga reagować wózkowe mamy na nasze chusty!

Mało słyszycie komentarzy, że dzieć się udusi, że jest mu gorąco, niewygodnie, że to niebezpieczne?...

A dzieci na zdjęciach nie wyglądają na nieszczęśliwe i torturowane
    Ja tez jestem zdania, że dla dziecka to zawsze jakaś atrakcja powisieć sobie na drzwiach
    Ja przynajmniej lubiłam takie rózne niestandardowe miejsca

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
    Live, Love, Enjoy Life! Always.

Chustomanka Awatar Meppel
    Miejscowość
    Gdanisko/Toruń

Domyślnie

Śmiesznie wygląda i tyle. Ja sobie poradziłam nawet z dzieciem w chuście na spacerze, ale też myślę, że byłby zachwycony mogąc tak chwilę powisieć.
    Byleby to rzeczywiście była chwila.
    Tymianek 4 wrzesień 2008
    Tomił 23 wrzesień 2010

Chustomanka
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

czad! wieszak do dziecka! można dziecko powiesić w łazience!!! Już nawet nie zostawić samo w łóżeczku, pokoju, kojcu, wybiegu itp - można je zawiesić i w spokoju zająć się swoimi sprawami!!! A w toalecie publicznej - SUPER sprawa!!! Może można tak od razu do przechowalni? Dobrze, że ktoś wreszcie na to wpadł!

Chustoguru Awatar mmadzik
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Ja na początku nieźle się uśmiałam, a potem chwila refleksji i... nie powiesiłabym tak mojego dziecka, chociaż przyznaję, że dziecko w toalecie to prawdziwy problem.

Domyślnie

Desperackie. Rozumiem, że to nie na zawsze.

Chusteryczka Awatar kulka37
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Trochę się pocę jak widzę takie cuda.Chyba też siusiałabym przy otwartych drzwiach z dzieciem w wózku,albo załatwiła ciocię-kelnerkę na 2 minuty do opieki.

Chustoholiczka Awatar slonetshko
    Miejscowość
    uk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez landa Zobacz posta

Straszne!!! Ja bym pomysłodawcę tak powiesiła żeby już nic nie tworzył

Uprawnienia umieszczania postów