Pokaż wyniki od 1 do 18 z 18

Wątek: kicha na allegro

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar gouraanga
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paskowka Zobacz posta
    Delikatnie (bo mama dośc mocno obstawała, że tak było w instrukcji) odesłałam ją na strony Klubu Kangura i w ogóle do sieci. Na drugi raz była zamotana w lepszy 2X i podziękowała za pomoc
    ale z tego co mi się zdaje, to w instrukcji didymosa jest właśnie kieszonka z panelem na zewnątrz z chusty tkanej...

Chustoholiczka Awatar roneczka
    Miejscowość
    Morąg

Domyślnie

a co złego jest w tym wiązaniu?
    Rozumiem, że w elastycznej 2 X z panelem na wierzchu obowiązuje tylko do małych dzieci, znaczy niesiedzących samodzielnie. Na zdjęciu widać że to już większe dziecko i skoro ktoś udzwignie, to czemu nie miałby tak nosić?

Ups! dopiero za drugim razem zobaczyłam te zwisające nóżki ((
    To rzeczywiście zmienia postać rzeczy
    Ostatnio edytowane przez roneczka ; 22-01-2010 o 13:47 Powód: Powtórne spojrzenie na fotkę w linku

Pokarm jest w głowie a nie w cyckach

http://www.avast.com/pl-pl/get/3PZrfmgB

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gouraanga Zobacz posta
    ale z tego co mi się zdaje, to w instrukcji didymosa jest właśnie kieszonka z panelem na zewnątrz z chusty tkanej...
    Jest, to prawda, ale spróbuj tak zawiązać, w szczególnie dobrze podociągać! Masakra. Nie wiem czemu Didek daje taka instrukcję, bo oczywiście sa tam tez wiązania z "normalną" kieszonką. No i ona zawiązała jak w instrukcji a to że nóżki jej dyndały to jej jakoś nie zmartwiło

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Wałkoguru
    Miejscowość
    Reykjavik

Domyślnie

A mnie takie allegrowe "kfiatki" dawno przestały ruszać - ludzie kupują, nie doczytają, zamotają jak im się wydaje że jest ok - i sprzedają dalej, bo "nam nie podpasowało". Nic nowego i nie ma co załamywać rąk nad każdą kolejną aukcją, bo co to zmieni? IMO jeśli mieliby motać tak, jak pokazują na fotkach, to nawet lepiej, że sprzedają

Chustomanka Awatar jamamajka
    Miejscowość
    W-wa, Centrum

Domyślnie

Matko kochana ale BEZ PRZESADY!
    Przecież do każdej chusty jest dołączona instrukcja! No naprawdę nie trzeba być orłem żeby załapać o co chodzi... Dociąganie dociąganiem, ale pozycja żabki jest na każdym zdjęciu/obrazku w instrukcji. I żeby takiego zwisa zrobić??? Niektórzy naprawdę myślą, że chusta to taki wisiadło tyle że z materiału...
    Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
    w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l

Chustomanka Awatar busia
    Miejscowość
    Dublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Meta Zobacz posta
    A mnie takie allegrowe "kfiatki" dawno przestały ruszać - ludzie kupują, nie doczytają, zamotają jak im się wydaje że jest ok - i sprzedają dalej, bo "nam nie podpasowało". Nic nowego i nie ma co załamywać rąk nad każdą kolejną aukcją, bo co to zmieni? IMO jeśli mieliby motać tak, jak pokazują na fotkach, to nawet lepiej, że sprzedają

Meta ma racje w tym co pisze. Jak urodziła się Zosia dostaliśmy od znajomych takie cudo. Nie da się dociągnąć, badziew jak się patrzy! I co ja z tym teraz mam zrobić??jakieś pomysły?
    Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011) , żona Łukasza

Chustoholiczka Awatar gouraanga
    Miejscowość
    Koszalin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paskowka Zobacz posta
    No i ona zawiązała jak w instrukcji a to że nóżki jej dyndały to jej jakoś nie zmartwiło
    a tu z kolei również mogłaby oprzeć się na instrukcji, bo żabka jest opisana baaardzo dokładnie i ze zdjęciami.
    zgadzam się z Metą - dobrze, że im nie pasowało i dalej w świat puszczają. bo jeszcze by dziecko uszkodzili

Chustoguru Awatar JoShiMa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez busia Zobacz posta
    Meta ma racje w tym co pisze. Jak urodziła się Zosia dostaliśmy od znajomych takie cudo. Nie da się dociągnąć, badziew jak się patrzy! I co ja z tym teraz mam zrobić??jakieś pomysły?
    Rozpruj i przerób na torbę. Może wyjść z tego całkiem fajna.

Uprawnienia umieszczania postów