zastanawiam sie nad jej zakupem. WYdaje mi sie bardziej delikatna, a moze się myle?
Ma jakieś wady? jestem początkująca, dziecko ma 2miesiące
zastanawiam sie nad jej zakupem. WYdaje mi sie bardziej delikatna, a moze się myle?
Ma jakieś wady? jestem początkująca, dziecko ma 2miesiące
przede wszystkim witaj
o chuscie elastycznej juz wiele tutaj bylo mowy
najlepiej skorzystaj z opcji SZUKAJ na gorze po prawej stronie
chusta elastyczna -jak dla mnie-jest latwiejsza w nauce wiazan , dociagan itd
ale wiem ze duzo osob zaczyna od tkanych chust...
elastycznej jest jeden mankament- na dlugo Ci nie posluzy bo ja chyba nosilam Julie do ok6-8kg i juz byl problem bo dziecko w chuscie opada ...
proponuje zagladnac na nasz stragan z chustami i poszukac miekkiej chusty
dla malego dziecka ... dziewczyny napewno cos zaproponuja ...
elastyk to zbedny czasem wydatek ... u mnie lezy juz dlugo nieuzywany i czeka na kolejnego bobaska ...
po dwa dopisz skad jestes a napewno jakies pomocne chustomamy znajda sie w okolicy
pomoga uczyc wiazan , moze jakies chusty dadza pomacac ...
cos mi sie jeszcze przypomnialo ... jak ja zawitalam na forum tez mi agatkie doradzala zeby moze kupic od razu tkana albo cos uzywanego z straganiku ale ja glupia nie sluchalam i kupilam nowego elastyka za 210 zl/ i dopiero po czasie uswiadomilam sobie ze warto sluchac rad bardziej doswiadczonych hihii- ja tam malo doswiadczona jestem
/
naprawde spokojnie zagladnij na straganik , oglos sie zapytaj i napewno ktos pomoze![]()
Ostatnio edytowane przez Janis Joplin ; 21-01-2010 o 13:33
Racja, chusta elastyczna jest bardzo łatwa w "obsłudze", nie tylko ze względu na tkaninę, ale też dlatego, że najpierw ją wiążesz, a potem wkładasz dziecko. W tkanej jest trudniej bo jednocześnie wkładasz dziecko i wiążesz. Elastyczna chusta wcale nie jest delikatna. Jest dość cienka, ale to dobrze, bo dziecko ma na sobie 3 warstwy materiału i super się rozciąga. Na takiego lekkiego maluszka jest w sam raz.
Ja też myślałam, że elastyk to zbędny wydatek i jeszcze przed narodzinami córy kupiłam niby miękką tkaną babylonie..... i co? Po pomacaniu elastyka - natychmiast dokupiłam gabiI bardzo mi się dobrze nosiło. Elastyk wcale nie musi być drogi. Nie kupuj nowego. Na gazecie na forum "kawałek szmaty - bazarek" często można kupić elastyka. Ja swojego kupiłam za 70 zł, a 3 miesiące później sprzedałam za 90
. Co do firmy - wszytskie w miarę podobne, kieruj się kolorem
![]()
Ja mam na sprzedaż sleepy wrap, kolor light blue, woreczek, instrukcja, 120 zł + przesyłkastan bdb, żeby nie powiedzieć idealny
![]()
Kiedy dzieci są małe, daj im korzenie, a kiedy są duże, daj im skrzydła.