Zobacz wyniki ankiety: Jaki stopien dajesz tej chuscie?
- Głosujących
- 21. Nie możesz głosować w tej sondzie
-
Chustonówka
Mamy naszą czerwoną Gabi od niespełna miesiąca. W tym czasie była z nami w podróży pociągiem i na spacerach /rewelacyjnie sprawdza się przy spontanicznych wyjściach na przystanek po tatę/, nosimy ją także czasem w domu. I jest - rewelacyjna.
Pod wpływem opinii na tym forum wywnioskowałam, że Lenny Lamb jest lepszy, tymczasem Lenny mnie zawiódł, dopiero Gabi spełniła moje oczekiwania. Materiał mięciutki, porządny (i świetny do ciamkania), kolor soczysty, taki jak na ekranie monitora przy zamawianiu, poręczny woreczek na chustę, nosi się świetnie, dziecię się nie zapada (ale nie nosiłam dłużej niż godzinę), za to roześmiane jest na całego, śmieje się w głos, gdy tylko ktoś idzie obok mnie (a trzy miesiące ma). Kieszonka jakoś mi nie przeszkadza, logo jest bardzo ładne. A gdy otworzyłam przesyłkę na wierzchu zobaczyłam parę ślicznych, dopasowanych kolorystycznie do chusty geterków! Nie wiem, czy to standartowy gratis, czy nie, producent nie chwalił się nim, zrobił mi niespodziankę, przemiłą, biorąc pod uwagę, że zastanawiałam się wcześniej, czy dokładnie takich getrów nie kupić
W tym miejscu dziękuję
Kontakt z obsługą przesympatyczny.. w kilku słowach... szkoda, że nie ma szóstki, bo Gabi bym ją dała 
Wiązanie elastyka to prościzna, po kilku próbach jakoś minutę, czy pół zajmuje (nie mierzyłam, ale szybciutko).
Uprawnienia umieszczania postów