no co wyJa się machnęłam z tym wzrostem. Powinno być 165.
Spoleczenstwo robi sie coraz wyzsze, a tak swoja droga to bylabys najwyzszym czlowiekiem swiata
Alicja 12.10.08 : Martyna 01.03.11 : Oleg 28.06.14
kupiłam używaną Gabi, będzie czekać do stycznia, ale spodobał mi się kolor więc zakupiłam przed wcześnie.
Nigdy nie dotykałam elastyków, ale miła w dotyku, cienka, rozciąga się. Do testów Gabi wsadziłam naszą Gabi 8600 żywej wagi. Z takim dzieckiem chusta troszkę sprężynuje, odpowiednio rozłożona na ramionach nie uciskała.
Kolor piękny, troszeczkę ciemniejszy na żywo niż na zdjęciu
Efekt Gabi w Gabi oceńcie sami
![]()
Mama Gabrysi ur. 11.05.2007 i Witusia 12.01.2009
Jest to moja pierwsza chusta i sobie radze tylko na podstawie instrukcji wiec chyba ok. Nawet mój mąż jeszcze wiekszy amator sobie radzi wiec jeszcze wiekszy plus i mu sie to podoba. Z długością nie mam problemów a jestem raczej drobnawa. Jak na pierwszą chustę dla noworodka to polecam bardzo, no i cena jest dobra.
to również i moja pierwsz chusta
radze sobie dobrze, łatwo sie ją mota i dobrze trzyma dziecko
materiał bardzo fajny - miły w dotyku, nie odkształaca sie tak bardzo
polecam wszystkim poczatkującym - pomoże w opanowaniu sztuki motania i na pewno nie zrazi do tegoż cudownego sposobu noszenia dziecka![]()
Wczoraj kupiłam chustę i od razu córka zażyczyła sobie, że chce ją wypróbować (i wypróbowała).
Następnie ją wyprałam i dzisiaj był pierwszy spacer. Moja pierwsza chusta, więc czułam się dziwnie. Ale jestem bardzo zadowolona i nie mogę doczekać się kolejnych wiązań w innych pozycjach. Chusta jest delikatna, kolory w rzeczywistości po prostu bajeczne. Mnie ciężko było się zdecydować.
![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
Moja pierwsza chusta. Miękka, nie za gruba (ale mam porównanie tylko z polekont) Świetna dla najmłodszych maluchów! Dałam 5![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
kolorki ladne ale wolalabym zeby byly chusty chociaz dwukolorowe jeszcze; zawiazac sie w elastyku to zaden problem i dla poczatkujacych na pewno fajna rzecz; wyglada jednak wlasnie jak duzo materialu na bluzke; dobrze sie nosi w niej malenstwo bo mieciutka i dobrze trzyma, nic nie odstaje; jednak ja w elastyku czuje sie jak szynka i po zdjeciu tego z siebie oddychalam z ulga - jednak strasznie sciska; jak pierwszy raz zawiazalam sie w tkana to juz nie wrocilam do elastycznej
Mamy naszą czerwoną Gabi od niespełna miesiąca. W tym czasie była z nami w podróży pociągiem i na spacerach /rewelacyjnie sprawdza się przy spontanicznych wyjściach na przystanek po tatę/, nosimy ją także czasem w domu. I jest - rewelacyjna.
Pod wpływem opinii na tym forum wywnioskowałam, że Lenny Lamb jest lepszy, tymczasem Lenny mnie zawiódł, dopiero Gabi spełniła moje oczekiwania. Materiał mięciutki, porządny (i świetny do ciamkania), kolor soczysty, taki jak na ekranie monitora przy zamawianiu, poręczny woreczek na chustę, nosi się świetnie, dziecię się nie zapada (ale nie nosiłam dłużej niż godzinę), za to roześmiane jest na całego, śmieje się w głos, gdy tylko ktoś idzie obok mnie (a trzy miesiące ma). Kieszonka jakoś mi nie przeszkadza, logo jest bardzo ładne. A gdy otworzyłam przesyłkę na wierzchu zobaczyłam parę ślicznych, dopasowanych kolorystycznie do chusty geterków! Nie wiem, czy to standartowy gratis, czy nie, producent nie chwalił się nim, zrobił mi niespodziankę, przemiłą, biorąc pod uwagę, że zastanawiałam się wcześniej, czy dokładnie takich getrów nie kupićW tym miejscu dziękuję
Kontakt z obsługą przesympatyczny.. w kilku słowach... szkoda, że nie ma szóstki, bo Gabi bym ją dała
Wiązanie elastyka to prościzna, po kilku próbach jakoś minutę, czy pół zajmuje (nie mierzyłam, ale szybciutko).
Gabi to zdecydowanie najbardziej elastyczny z elastyków, jakie miałam okazję przetestować. Podejrzewam, że w innych można nosić cięższe dzieci, ale dla 1,5-miesięczniaka moim zdaniem to najlepszy wybór (szczególnie urodzonego w cieplejszej porze roku, bo chusta jest cieniutka).
Nie mierzyłam, ale wydaje mi się, że chusta jest węższa od standardowych, co dla mnie było wygodne, bo normalne są na moje maleństwo nieco zbyt szerokie.
Jestem właśnie po testach i planuję nabyć własny egzemplarz. Zdecydowanie polecam![]()