Pokaż wyniki od 1 do 20 z 40

Wątek: Wrzuciłam dziecko na plecy:)) Są foty, proszę o ocene, post nr 18:)

Mieszany widok

Chustomanka Awatar neverendingstory
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

yyyyyyy..... mężowa kurtka na dziecia na plecach???? jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że się tak da...:/ za następnym razem cyknij jakąś fotkę, bom ciekawa baaaardzo my czekamy z plecakowmi spacerami do wiosny, właśnie dlatego, że nie mam kurtki do noszenia, a na kurtkę jakoś się nie mogę przełamać... może niepotrzebnie
    moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009

Chusteryczka Awatar truscaffka
    Miejscowość
    Pyrlandia

Domyślnie

No właśnie to jest możliwe - Anifloda nam na spotkaniu pokazała Tylko trzeba mieć znacznie wyższego (i szerszego) Męża od siebie, wtedy się uda A Anifloda sama ma z 1,60 m maksymalnie, zaś jej Mąż chyba z 1,90 m...u mnie mniejsza dysproporcja, ale na szczęście mój M. wszystko nosi za duże i za luźne, hehe
    Nie wyglada się może jak miss świata w tym ,ale tragedii też nie ma. A jest ciepło - i mi i dziecku...no i nie tracisz majątku na kurtkę dla dwojga
    Obfoce się koniecznie, może dzisiaj po południu jak u moich rodziców będziemy - wyciągnę Męża na spacerek poobiedni, celem spalenia kalorii

Cytat Zamieszczone przez neverendingstory Zobacz posta
    yyyyyyy..... mężowa kurtka na dziecia na plecach???? jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że się tak da...:/ za następnym razem cyknij jakąś fotkę, bom ciekawa baaaardzo my czekamy z plecakowmi spacerami do wiosny, właśnie dlatego, że nie mam kurtki do noszenia, a na kurtkę jakoś się nie mogę przełamać... może niepotrzebnie
    Doradca noszenia [/FONT]ClauWi® po kursie zaawansowanym
    Szkoła rodzenia i naturalnego rodzicielstwa GAJA - http://www.gaja-szkolarodzenia.pl/
    Szkoła noszenia TULIPANNA - http://www.tulipanna.pl/
    Stowarzyszenie "Poznań w chuście"

Mama Zosi (04.2007), Zuzi (02.2009) i Justynki (04.2013)

Chustomanka Awatar dziunka
    Miejscowość
    Wejherowo

Domyślnie

Ja nie ocenie, bo zielona jestem jeszcze w tym temacie, ale jak widze to wiazanie, to mnie az strzela ze moje dziecko takie male
    I jakbym miala jakas tkana to juz by moja 5-latka siedziala mi na plecach w elastyka juz raczej jej nie wsadze
    Gosia - mama Juleczki Tancereczki i Asiuli Łobuziuli

Uprawnienia umieszczania postów